2017-01-21 02:07

EDITORIAL


Clăpari Louis Vuitton

 |  19:09
Clăpari Louis Vuitton

La ora la care citiţi aceste rânduri, Elena Udrea,ministrul turismului din România, se gândeşte dacă să probeze în maşina ce oduce la Vulcan, Hunedoara, ultimul model de clăpari Louis Vuitton, făcuţi pecomandă. Peste puţin timp, ea va fi primul înalt oficial al statului român careva păşi pe platforma de plecare a noii telegondole de la Vulcan. Telegondolăconstruită pe foarte multe milioane de lei din banii Ministerului Turismului.Mai exact, din taxele şi impozitele noastre aflate în administrarea lor.

Dacă n-aţi apucat să vedeţi telegondola în imaginile pecare vi le-am arătat în ediţia de ieri a ziarului, ei bine, atunci trebuie săştiţi că este portocalie. Respectiv, instalaţia de plecare, instalaţia desosire, gondolele, precum şi gardurile din jur. Chiar şi săniile pe care lepoţi închiria de la baza pârtiei sunt tot portocalii. Nu ştim schiurile cumsunt, că nu apar încă în imagini, dar e posibil să fie şi ele portocalii. Ca dealtfel beţele, clăparii şi căştile de protecţie.

Care va să zică, la Vulcan, primarul PDL a făcut o treabăbună. Ura! Rămâne de văzut dacă şi ceilalţi edili din ţară vor vopsi tot ce leiese în cale în portocaliu: trenurile, metroul, Ateneul, Casa Poporului,Castelul Bran, băncile din faţa sediului PSD, nisipul de pe Litoral, Institutulde Meteorologie, Cabana Babele, marcajele turistice, barba lui SebastianLăzăroiu (care se întreabă pe Facebook „Unde sunt portocalele româneşti dealtădată? Au invadat piaţa cu portocale turceşti, siriene, egiptene, tunisiene.”),laptopul lui Valentin Stan, buzele Biancăi Drăguşanu, roşul de la semafor, fundaţiaMihaelei Geoană, fruntea lui Gabriel Oprea, caşcavalul Dorna, florile de măr, fumuldin spatele avioanelor Blue Air, paşapoartele, cărţile de la Humanitas, VulcaniiNoroioşi, imobilele de pe strada Paris, varul cu care vor vopsi la primăvarăcopacii de la stradă.

Şi da, MIG-urile care vor apărea în curând în multeparcuri din ţara asta vor trebui vopsite şi ele în portocaliu. Pentru asta,căutaţi în ziarul „Puterea” articolul semnat de colegul meu, Ionuţ Dumitrescu. Căeu cam atât am avut de spus azi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-12-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image