2017-01-24 23:23


Cu-cu!

 |  20:41
Cu-cu!
Nu mai suport să aud despresuspendarea preşedintelui Băsescu! Am obosit. E ca un trailer al unui film carenu se mai lansează niciodată. Vreau să văd filmul! Sau încetaţi cu teasingulăsta care ne plictiseşte pe toţi! Serios vorbind acum, e vreun lider al Opoziţieidin ţara asta care să nu fi vorbit despre suspendare măcar o singură dată înultimii cinci ani? Dacă da, să iasă-n faţă! Să vedem şi noi cum arată un ompolitic lucid. Dar mă tem că nu există. Ceea ce e destul de grav. Pentru cădovedeşte incapacitatea unui partid întreg, mai nou a unei alianţe de partidecare regrupează întreaga Opoziţie, de a accepta că România are un preşedinte cenu poate fi suspendat de fiecare dată când iese cucu din ceasurile lor rămase-nurmă.

Există şi alte teme de interes public. Uite, spreexemplu, eu aş vrea să ştiu în mod clar dacă va fi impozit progresiv sau dacărămâne cota unică de impozitare. Aş vrea să ştiu ce soluţii de finanţaregăseşte Opoziţia pentru ca anual să se construiască ceva mai mult de 5kilometri de autostradă. Mi-ar plăcea să ştiu că cineva face ceva concret pentrudoctori, în aşa fel încât atunci când ajung în spitale să nu mai dau şpăgi. Aşdori să pot cumpăra bilete de tramvai la orice oră şi nu doar până la ora 19.45şi aş fi fericit dacă cineva ar interzice achiziţionarea de către primării atrandafirilor la incredibilul preţ de 100 de lei firul.

Înţelege cineva de la Opoziţie ce zic eu aici? Despreasta e politica reală! Nu despre suspendarea unui preşedinte care nu face decâtsă vă enerveze pe voi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DANIEL
07 Feb 2011

Ati pus punctul pe "i" dle.Sutu.Perfect adevarat si logic.Intrebarea e : va asculta cei care ar trebui?
KARCOTASUL
08 Feb 2011

Da... dl Thiess, managerul "politic" al lui Dan Diaconescu, "patronul" partidului poporului.
Random image