2017-01-24 17:19


Cu Meleşcanu pre Opoziţie călcând

 |  18:53

Preşedintele Băsescu a lovit Opoziţia în moalele capului prin propunerea lui Teodor Meleşcanu pentru funcţia de director al SIE. Crin Antonescu declara, cu doar câteva ore înainte de anunţul oficial, că nu crede în nominalizarea unui membru marcant al USL pentru postul lăsat vacant de premierul Ungureanu. Preşedintele liberalilor a fost, din nou, în afara jocurilor politice la vârf. Mai mult, subalternul său pe linie de partid nu a catadicsit să-l anunţe, măcar de milă, că acceptase conducerea SIE. Pe lângă problemele pe termen mediu pe care le va genera mişcarea tipică pentru şeful statului în USL, dar mai ales în PNL, este de văzut pe unde vor scoate cămaşa copreşedinţii Uniunii la validarea de azi din Parlament.

Dacă boicotează şedinţa plenului pe motiv de grevă, vor trebui să explice de ce îl acuză pe Băsescu de faptul că foloseşte serviciile secrete în lupta politică, când acesta le oferă şefia SIE şi ei nu o vor. Să nu uităm că directorul SRI provine din PSD. Dacă participă s-a zis cu greva.

Fac o pauză că a intrat Crin Antonescu în direct. Clar, omul nu se dezminte, turuie mult şi spune numai prostii. Numirea sefului SIE, zice el, „este o afacere între dl Băsescu şi dl Meleşcanu şi poate altcineva (să fie Patriciu altcineva, să nu fie? – n.a.)”. Mai mult, vezi stimate popor ce îi va face el „trădătorului”: îl va da afară din partid cu prima ocazie. De o să-i ia şi caii de la bicicletă nu ne-a mai dat de ştire. Pauză. Vorbeşte Ponta: Protestul continuă! Ura, au înfrânt! Ia cuvântul Daniel Constantin. Hai că ăsta nici o pauză nu merită...


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-26

TAGURI: Traian_basescu, sie, teodor_melescanu, usl, sri, crin_antonescu, victor_ponta, opozitieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VERA
28 Feb 2012

esti,varza, orice faceau, tu tot cu marele carmaci si spoin...
ANTEU
28 Feb 2012

In definitiv ce a facut Basescu?A pus sef peste spioni pe un alt spion care lucra in diplomatie inca din 1966,cand fruntasi taranisti si liberali inca mai erau in inchisoare. Este clar ca de 22 de ani ne conduc serviciile secrete si spionii,iar dv.domnule ziarist va bucurati nespus.
TICU
28 Feb 2012

Nu Băsescu a lovit opoziția în moalele capului, ci fripturistul ăsta bătrân și rebegit de Mele i-a dat-o PNL-ului la tărtăcuță.
VASILE
28 Feb 2012

Oare cate mai trebuie sa se intample pana cand o sa-si dea seama liberalii ca "el grande lidero" Crin e depasit de politica?
ARIANA
28 Feb 2012

Don Crin chiar este depasit de politica, lucru rezultat si din faptul ca abia reuseste sa faca un comentariu legat de lumea politica. Nu Domnul Presedinte a lovit Opozitia in moalele capul,doar si-a facut datoria si a numit in functie o persoana competenta , netinand cont de culoarea politica. Sper ca lumea si-a dat seama de tot ce inseamna CRIN ANTONESCU, si nu ne vom lasa condusi de asemenea oameni incapabili sa faca un lucru bun .
MIHAI
28 Feb 2012

Domnule Melescanu, chiar nu-ti este rusine sa te uiti in oglinda?. Pacat de parul alb de pe cap. Imediat ce Basescu ti-a fluturat pe la nas carnatul ce mirosea tentant, AI SI PUS BOTUL SA-L INHATI. Sa-ti fie rusine si-n somn. Ai inselat increderea multor oameni care te-au stimat. Ai dovedit ca n-ai coloana vertebrala , nici mandrie personala si te-ai umilit sa-i lingi cizmele lui basescu. Pacat, mare pacat.
GSA
28 Feb 2012

ce om de nimic esti pena! de unde primesti tu argintii? de la secu'?
VIZIONARU
29 Feb 2012

Parerea mea esta ca d-l Melescanu a inteles din pozitia mai-marilor din PNL ca este pe faras si ca la alegerile urmatoare va ramane pe din-afara functiilor asa ca .....ce-i in mana nu-i minciuna . Pot sa pariez ca nu se va ocupa de prostii acum la batranete asa ca d-l Crin A. ar trebui sa inceteze cu ofuscarile si sa-si mai perie limbajul de viitor presedinte al tarii ; din pacate nu stie sa pareze in astfel de situatii iar despre purtatorul de cuvant al PNL - Mihalache pot spune ca se comporta ca un elefant intr-un cuibar de gaini , adica n-are sange in instalatie si intra in conflict de comportament direct chiar cu seful sau .....
MIRCEA
29 Feb 2012

Cred ca n-ai castigat lozul castigator in intregime domnule Melescanu. Sper ca esti constient de faptul ca dupa alegeri, vei fi schimbat si vei ramane probabil in GASCA TRADATORILOR.
Random image