2017-01-24 07:07


Cum le dă la fund Voiculescu lui Ponta şi Antonescu

 |  15:40

Din două una, pe băieţandrii ăstia târzii care se cred fruncea USL ori atât îi duce capul, ori vor cu tot dinadinsul să rămână în Opoziţie până la adânci bătrâneţi. Suspendarea lui Băsescu este ultima dintre prostiile cu care cred ei că vor cuceri poporul. După eşecul uriaş al referendumului-pilot antireorganizare administrativă de la Constanţa, după râsu-lumii cu excluderea lui Geoană, mă gândeam că au învăţat câte ceva. Ţi-ai găsit!

Oamenii se comportă ca nişte autişti-politici. Trăiesc, împreună cu propriile frustrări, într-o ţară numai a lor. Ba, cu noua iniţiativă de suspendare au reuşit să-şi pună în încurcătură colaboratorii apropiaţi, care numai ştiu cum să o scalde. Că luni în conducerea USL doar o să vadă dacă sunt îndeplinite condiţiile constituţionale pentru declanşarea procedurii, că doar se va deschide un dosar de urmărire a ieşirilor anticonstituţionale ale lui Băsescu, că nu au majoritate în Parlament, bla, bla, bla... Na-ţi-o frântă că ţi-am dres-o!

Partea cea mai distractivă este reacţia lui Voiculescu, tartorul suspendărilor. Ponta şi Antonescu, căci despre ei vorbeam dacă se mai îndoia careva, l-au scos din ţâţâni vorbind fără să-l întrebe. Aşa că Felix a  comandat un articol într-una din publicaţiile pe care le deţine, GHIMPELE.

În loc de concluzie, vă las să savuraţi articolul de înfierare a celor doi şi ridicare în slăvi a înţelepciunii politice a vestitului turnător la Secu.

Să nu-mi daţi nici un ban dacă nu o să vă placă cum înţeapă .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-10

TAGURI: dan voiculescu, victor ponta, crin antonescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DUMITRU IUGA
20 Noi 2011

Dumitru Iuga 20 noiembrie 2011 - 2:04 am Your comment is awaiting moderation. V-am citit pentru ca ati fost recomandat de “Puterea”. Punctual: 1. Solicitarea de suspendare cade la Curtea Constitutionala, chiar daca se intampla minunea aia cu majoritate in favoare in Parlament. 2. Traian Basescu emite opinii personale asupra unor probleme pe care le considera de interes public. Curtea Constitutionala a hotarat ca are acest drept. 3. Traian Basescu promulga legi, emite decrete. Nu ordona autoritatilor statului ce sa faca si cum sa faca, nu are acest drept si, uns cu toate alifiile, nici nu o face. 4. Chiar daca exista suspiciuni ca ar face asta, Curtea Constitutionala judeca pe probe de necontestat si nu pe interpretari ale spuselor sale. 5. Initiativa celor un milion de semnaturi va ajunge tot in Parlament si va urma procedura descrisa mai sus. Concluzie: Traian Basescu isi va incheia mandatul la termen. Daca nu cumva are alt plan pregatit. Impotentii Ponta si Antonescu – ar mai fi si altii – ar trebui sa fie schimbati urgent din fruntea partidelor pe care le reprezinta daca USL – eul vrea sa ramana in carti la viitoarele alegeri. Romania postdecembrista (1989) cunoaste doi oameni politici de anvergura in viata, Ion Iliescu si Traian Basescu. Acceptati aceasta realitate, chiar daca unora nu va place. Avand si eu dreptul la opinie, am scris cele de mai sus. Dumitru Iuga. tiiu2001@yahoo.com
Random image