2017-01-22 01:48

EDITORIAL


Dăăăăăăăă-mi şi mie!

 |  19:40
Dăăăăăăăă-mi şi mie!

Ce faci când te refuză cineva?Spre exemplu, atunci când vrei să cumperi un lucru, iar vânzătorul îţi zice:Nu-ţi dau! Păi, n-ai prea multe posibilităţi. Ori cauţi un alt vânzător, orirenunţi la ideea de a obţine lucrul respectiv. Ar mai fi şi o a treiaposibilitate, să te milogeşti de vânzător, doar-doar l-oi convinge să-ţi dea cevrei. Nu ştii dacă-ţi dă, dar tu insişti: „Dăăăăăăăăăă-mi şi mie!”.

Ei bine, pe această din urmă variantă pare să meargăliderul PSD Victor Ponta, cel căruia i-a intrat în cap că trebuie neapărat săajungă, zilele astea, dacă se poate, prim-ministrul României. Traian Băsescui-a spus recent destul de clar că e imatur pentru a fi numit premier: „Cum aiputea să pui prim-ministru pe unul care se duce la Piteşti cu Hrebenciuc,Năstase, Vanghelie să susţină neaplicarea legii în cazul unui membru PSD,preşedinte al Consiliului Judeţean? Nu poţi propune în funcţia de premier pecineva care ameninţă justiţia, cum a făcut Ponta, care a împărţit justiţia îndouă: o parte care slugăreşte PSD şi alta independentă, care va fi rasă de pefaţa pământului”.

Cutoate acestea, Victor Ponta nu renunţă. Ieri, liderul Opoziţiei a declaratpublic că USL are deja un candidat pentru funcţia de prim-ministru şi că vormerge cu el la Cotroceni când va fi cazul. N-a spus şi numele premierului, darl-a mărturisit zilele trecute, pentru HotNews, Viorel Hrebenciuc: este VictorPonta. L-au spus şi alţii, liberalul Mihai Voicu, spre exemplu. De altfel,nişte tineri entuziaşti din zona gherilei PSD au şi creat mai multe pagini pereţeaua de socializare Facebook în care se anunţă candidatura lui Victor Pontapentru funcţia de şef al Guvernului. 332 de persoane din această ţară şi dinlumea întreagă au semnat până duminică seară cauza “Victor Ponta prim-ministru”de pe Facebook. Carevasăzică, Victor Ponta nu e deloc un fenomen. E chiarfoarte neconvingător. Ar trebui, prin urmare, să-i explice cineva că-i rămânedoar o singură variantă atâta vreme cât Traian Băsescu e preşedinte-vânzător înaceastă ţară: să renunţe la ideea de a deveni prim-ministru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-07-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image