2018-07-22 09:41


Dan Şova se bagă ca musca-n curu’ calului

 |  21:00

Despre evenimentele care au fost generate de Adrian Năstase vreau să spun următoarele: nu sunt de acord cu cei care ies „pe sticlă” şi încearcă să prezinte exhaustiv motivele care l-au determinat pe condamnat să producă un eveniment şoc. Toţi aceşti „invitaţi” bat câmpii cu nonşalanţa naivului pitecantrop ce paşte slobod pe Câmpia României. Nici măcar Freud sau Jung nu ar putea să ne explice gândurile lui Năstase. Toţi cei care spun că, de fapt, condamnatul a refuzat să se supună sistemului pe care l-a păstorit patru ani ca premier, că este laş şică aşa a înţeles el să protesteze faţă de hotărârea magistraţilor de la ÎCCJ, nu au habar de mobilul real al lui Adrian Năstase.

Vreau să reamintesc celor care vorbesc pe această temă că, de la începutul umanităţii, oamenii au un drept sacru: să facă ce doresc cu viaţa lor, indiferent de faptele comise. Şi Adrian Năstase are acest drept! Doar părinţii, soţia şi copiii săi pot să stea de vorbă cu el despre gestul comis.

Faptul că politicieni de teapa lui Dan Şova au ţinut să se rotească pe la televiziuni ca să ne explice ce l-a împins pe Năstase să comită o acţiune şocantă este deplorabil. Infatuatul Şova nu s-a putut abţine să nu se vadă pe ecranele televiziunilor şi să nu facă o „baie de camere tv” la porţile Spitalului Floreasca. Pentru că impertinentul de Şova a înţeles că toată lumea se uită la televizor, iar el nu trebuie să piardă ocazia unică de a fi simultan pe toate posturile tv. Dacă pudelul premierului Victor Ponta dorea să afle starea de sănătate a lui Năstase avea alte metode decente. Sau, la plecare, evita să iasă pe drumul supravegheat de jurnalişti.

Însă un personaj cinic şi obraznic de teapa lui Dan Şova nu ratează şansa să joace un teatru ieftin „pe stică”. Cu morga unui om devastat de ceea ce i se întâmplă lui Adrian Năstase, senatorul Şova s-a dus apoi într-o bodegă să pună la cale - ajutat de un prieten foarte bun, cu care a mai făcut afaceri mari pe seama ALPAB - o manevră legislativă care să-i aducă profituri de milioane de euro. Este vorba despre o nouă hotărâre de Guvern, care trebuie să o amelioreze, în favoarea sa, pe cea care a denunţat toate contractele firmelor de stat cu casele de avocatură. Adică, după ce a reuşit să-i scoată de la caşcavalul guvernamental pe colegii săi de breaslă, acum, pe un teren virgin, impertinentul Dan vrea să penetreze bugetul firmelor de stat, chipurile acordându-le asistenţă juridică. Evident, pudelul se va mulţumi cu o „bagatelă” de comision de 3%. Poate de aceea, de câteva zile, casele de avocatură sunt foc şi pară pe obraznicul Şova!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-03-26

TAGURI: dan sova, adrian nastase

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova