2017-01-24 03:10


Dar cu Geoană ce-aţi avut?

 |  16:39
Dar cu Geoană ce-aţi avut?

Recunosc.Textul care urmează poate fi interpretat ca fiind unul în favoarea lui MirceaGeoană. Dar n-am de ales. De data asta chiar trebuie să-i dau dreptate luiMircea Geoană. Nu în tot ceea ce zice sau face, nici pe departe. Ci într-un cazconcret: alianţa dintre PSD şi PNL. Subiect la care asistăm chiar în acestemomente, ziua de mâine, sâmbătă, fiindprogramată de cele două partide pentru anunţarea oficializării Uniunii SocialLiberale.

Primulcare a vorbit în mod serios despre această alianţă a fost Mircea Geoană. Înluna iulie a anului 2010, fostul candidat PSD la prezidenţiale a repetat deatâtea ori necesitatea unei alianţe cu PNL încât Victor Ponta, noul preşedinteal PSD, şi-a pierdut cumpătul. „Geoană este singurul om din PSD care vreaalianţă cu PNL”, declara Victor Ponta pe 5 iulie 2010, citat de ziarul “Puterea”.Disputa dintre cei doi pe tema alianţei a continuat în zilele următoare, iar pe16 august 2010, Victor Ponta îşi convingea colegii din conducerea PSD denecesitatea impunerii unei decizii de tip mucles (silenzio stampa) aplicabilelui Mircea Geoană. Ulterior, când Geoanăa scos capul din cutia tăcerii, Victor Ponta a propus conducerii PSDsuspendarea lui Geoană din partid pe termen de şase luni. Fapt care s-apetrecut în şedinţa din 13 decembrie 2010.

Întretimp, Victor Ponta şi-a schimbat opinia cu privire la alianţa pesedisto-penelistă.Iar Mircea Geoană, din singurul pesedist care voia alianţă cu PNL a devenitsingurul suspendat din partid, pentru că a vrut alianţă cu PNL.

Oaredin cauza asta i-a zis Iliescu lui Geoană cum i-a zis?...


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-12-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BAH
04 Feb 2011

@Sutu nu te banuiesc de chiar atata lipsa de informare cum incerci sa induci in acest articol. Adica tu chiar nu stii de ce a fost suspendat Geoana? Ma bagi la idei multiple... :D
STOICA RODICA
05 Feb 2011

DE LA PRIMA VEDERE MIRCEA GEOANA SE IMPUNE ANALIZEI CA ,O PERSOANA SERIOASA,CU O BUNA EDUCATIE,INZESTRAT CU DELICATETE,CU O BUNA PREGATIRE POLITICA DATORITA ANILOR PETRECUTI IN AMERICA,SI CU PROPRIETATI VIZIONARE. PREZENTAND ACESTE CALITATI DE EXCEPTIE NU A FOST DIGERAT DE FARTATII DIN PARTID.ATRIBUTUL DARUIT DE ILIESCU DE"PROSTANAC"ESTE IMBECIL SI DEPARTE DE ADEVAR. SE STIE CA PSD A DORIT DE TOTDEAUNA DISTRUGEREA PARTIDELOR ISTORICE PNL,PNTCD.
BAH
06 Feb 2011

@Stoica Rodica "Tartatii" din partid cum zici tu pariez ca s-au saturat sa-i mai conduca sluga lui Basescu. Acele calitati pe care se presupune ca le-a dobandit in urma experientei americane nu s-au vazut...oare pt. ca nu exista la acest lacheu? Aia cu distrugerea partidelor "istorice" de unde ai mai scos-o..."se stie"?... cam securistica exprimare, nu crezi? si aia "stiau ei", "se stia" orice voiau ei cand aveau de infundat pe careva...
VLAD
06 Feb 2011

Geoana este un om cu personalitate si foarte bine pregatit din punct de vedere profesional si politic. Spre deosebire de el, Ponta este un incompetent si face tot timpul declaratii contrarii dupa modelul lui Basescu cu care se aseamana ca doua picaturi de apa. PSD-ul a facut o alegere foarte proasta prin numirea lui Ponta ca lider. Articolul prezent vine si confirma ceea ce eu am repetat in mai multe randuri despre persoana lui Ponta care nici n-ar trebui sa treaca prin fata lui Geoana.
Random image