2017-01-18 01:44

EDITORIAL


De cine trebuie să-şi păzească Ponta fundul

 |  21:00

Deci, Adrian Năstase a fost achitat, la Bucureşti, de Înalta Curte în dosarul mătuşii Tamara. E drept că DNA va face recurs şi nu se ştie dacă nu se schimbă socoteala. Cam în acelaşi timp, la Paris,Jacques Chirac era condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în afacerea unor angajări fictive la primăria Parisului. Şi unul, şi altul au primit vestea cu seninătate. Aşa spune avocatul în cazul fostului preşedinte francez, aşa am tras eu concluzia ascultându-l pe viitorul şef cu acte în regulă al PSD. Nu că n-ar fi şi acum adevăratul conducător al partidului, dar, dacă îi iese şi la recurs, pe Victor Ponta nu o să-l mai prindă tricoul în post. Părerea mea!

Pe ce mă bazez? Păi, pe reacţiile pesediştilor de după anunţarea sentinţei, în general, şi pe declaraţiile, mai vechi şi mai noi, ale lui Ion Iliescu, în special.

În altă ordine de idei, aţi văzut, boieri dumneavoastră, cât de minunată e justiţia în ochii băieţilor din Opoziţie când îl scoate curat şi uscat pe unul de-al lor, şi cât de nenorocită şi coruptă când le dă pe măsura faptelor? La francezi, uitându-ne fie şi numai la ce zice apărătorul lui Chirac, doamnei legate la ochi i se spune sărut mâna în orice condiţii. Chestie de educaţie, la ei, de neamuri proaste, la noi.

Revenind la Victoraş, i-aş recomanda să stea cu ochii beliţi în oglinda retrovizoare şi o pereche de chiloţi de tablă. Şi asta nu din cauza lui Băsescu, care ca el nu mai găseşte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-25

TAGURI: Adrian Nastase, Victor Ponta, matusa tamara, fund, justitia, psdComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NONAME
16 Dec 2011

Ponta nu e prost dar il s trica fata lui de l_a_ba_ giu. Trebuie un om cu pre stanta in functia de sef de partid. Iar Nastase se incadreaza in standarde.
POZARU DIGITALU
17 Dec 2011

pena , esti mult mai pros t decat prevede legea acu m pe tiganeste, limba ta materna beliti-s-ar ochii in fundul lui basescu sa vezi ce lingi
SAFE
17 Dec 2011

Place sau nu, Nastase est e un politician pur sange . Daca recursul va fi fav orabil lui Nastase, cel c are va intra in trepidati i va fi Basescu, nu Ponta .
ALCIBIADE
17 Dec 2011

Măi Pena ești de toată jena...Ai ocluzii și ma i tragi și concluzii... Toate, ca sa vezi! - idi oate!Concluzia mea , eșt i un idiot sadea! Ha-ha-h a...

Adauga un comentariu

Random image