2018-12-11 13:28


De la Băsescu la Scaraoschi via Aura Vasile

 |  21:00

Ce mai vrea şi Băsescu ăsta? E întrebarea pe care cred că şi-au pus-o marţi toţi afectaţii, indignaţii, asistaţii, mitingiştii, băgătorii de seamă ce au ascultat interviul de la Radio România Actualităţi.

Pe scurt, preşedintele a ieşit public să dea de ştire poporului că va mai fi rău destulă vreme, până să fie bine, iar politicienilor să le dea una peste gura cu care mestecă populisme pe burta goală a pensionarilor. Punerea la punct a Coaliţiei de guvernare, pe care chiar el a făcut-o, a fost cum nu se poate mai explicită: soluţia economatelor pentru pensionari este populistă şi va fi abandonată a doua zi după alegeri. Ba, Băsescu le-a mai  trântit una drept în faţă: “A venit timpul ca politicienii să nu mai păcălească românii”. Şi sunt sigur că nu se referea doar la Ponta, Năstase, Voiculescu ori Antonescu.

Din punct de vedere economic, tot ce a anunţat şeful statului că urmează să se întâmple - falimentarea unor companii de stat, curăţirea aparatului public de incompetenţi, amânarea creşterii salariilor bugetarilor sau riscul întoarcerii crizei - este absolut corect. Electoral însă e nenorocire pe capul lui Boc şi al aliaţilor la putere. Dacă sunt băieţi cuminţi şi nu ies din vorba şefului au dat de dracu’la alegeri. Invers, ei o să ia nişte voturi în plus, iar pe noi toţi Necuratu’.

Şi nu mă refer la Jeffrey Franks de la FMI, "diavolul cu pantofi găuriţi", “un Scaraoschi în carne şi oase care ţine în mână arma cu care distruge România”,  cum hodoronc-tronc îl cataloga, tot marţi, Aura Vasile, deputat PSD, ci la ăla de-adevăratelea, Ucigă-l Toaca, şeful cazanului cu smoală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-06
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SILE
05 Aug 2011

Apreciez jurnalistii care nu se lasa tentati de bidineaua cu cxxxt si concep articole clare si la obiect. Cum e acesta de pilda. O zi buna, stimate domn !
Random imageUltimele stiri


loading...