2018-07-18 19:49


Demisia, Ponta!

 |  17:14

În nici două luni, Victor Ponta ne-a făcut de râs peste tot în Europa. Cei mai puternici oameni din lume au pe masă rapoarte despre golăniile premierului român din ultimele zile.

Astfel, au aflat despre faptul că 20 de profesori doctori - unii şi academicieni - au dat verdictul: Ponta a plagiat! 85 de pagini, copiate integral!

Şefii statelor europene au descoperit că premierul a pus un ministru interimar la Educaţie ca să schimbe comisiile de anchetă pentru a scăpa basma curată în scandalul plagiatului.

Mai marii lumii au luat notă cu stupoare că procurorul-premier Victor Ponta a refuzat să respecte o hotărâre a Curţii Constituţionale.

Cu o normală îngrijorare, au înţeles că prim-ministrul unei ţări membre NATO  a uzurpat drepturile constituţionale ale preşedintelui României. Probabil că se gândesc la ce este mai rău: că actuala conducere politică, USL, pregăteşte o luvitură de stat.

Au descoperit că Ponta foloseşte maşinăria de vot USL din Parlament pentru a da legi şi hotărâri care să-i satisfacă un capriciu de a fi reprezentantul statului la Consiliul European.

De asemenea, au înţeles că tandemul Antonescu-Ponta, liderii USL manevraţi de inculpatul Dan Voiculescu, încalcă Constituţia cu scopul de a-l suspenda pe preşedintele Băsescu şi a conduce România după bunul plac.

Au mai aflat că premierul PSD a subjugat Monitorul Oficial - organul de presă care legalizează documentele emise de instituţiile statului. A comis o astfel de porcărie guvernamentală pentru ca un senator, inculpatul Dan Voiculescu, să scape de puşcărie.

Spre stupoarea lor, şefii statelor europene au priceput că Ioan Rus, ministrul de Interne al lui Ponta, a încercat să zădărnicească încarcerarea unui condamnat definitiv pentru corupţie - fostul prim-ministru PSD Adrian Năstase, printre altele coordonatorul plagiatului comis de Ponta.

Pentru prima dată în istoria postdecembristă, un conglomerat politic, USL, a scos reprezentanţii Opoziţiei din Consiliul de Administraţie al TVR - televiziune de stat care este finanţată obligatoriu, lună de lună, de toţi cetăţenii României.

În sfârşit, dar nu în ultimul rând, au înţeles că, pe plan economic, Ponta s-a remarcat printr-o aberaţie economică uriaşă care a bulversat mediul bancar şi de afaceri şi a lăsat mască FMI! Este vorba despre băgarea în insolvenţă a companiei de stat Hidroelectrica - societate aflată pe profit şi care este esenţială pentru Siguranţa Naţională. În acest caz de insolvenţă, extrem de periculoasă, Ponta nu a anunţat intenţia sa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării.

Refuz să mă gândesc ce alte ilegalităţi mai are de gând să comită tandemul Ponta-Antonescu. Demisia lui Ponta ar trebui cerută nu de poporul care a propulsat USL la putere dintr-o prea multă ură faţă de PDL, ci, în primul rând, de Ion Iliescu, Mircea Geoană, Miron Mitrea şi Viorel Hrebenciuc. Asta dacă aceşti corifei ai politicii dâmboviţene mai doresc să facă purici prin Parlament şi să salveze imaginea PSD-ului de partid serios ajuns pe mâna unui golan, a unui hoţ, a unui anarhist!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639569-09-14

TAGURI: victor ponta, plagiat, demisia

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIUS
30 Iun 2012

Copii astia se joaca cu chibriturile.
ASOCIATUL
01 Iul 2012

Ai luat-o pe urmele Andreei Pora ! Esti un papitoi ! Daca Ponta e golan, tu ce esti agramatule ? Un pupincurist !!!! Fata ai de limbist ! Concluzia : esti un BOU !
ADOLF
01 Iul 2012

iar faci spume la guritza pâlșule ? ai trecut la supt in modrogan ? e bine, la ce foame ai in gat si ce scoala a santajului ai luat cu SRS
UN PENSIONAR
02 Iul 2012

D LE PILSU nu doresc sa fiu avocatul dvs dar inbecilii care v au atacat deasemeni pe A PORA sint postacii lui HREBENCIUC platiti de PSD dar este de vina redactia care le permite sa va atace personal pe mine m a cenzurat mai ales cind atacam pe tov NASTASE care aparea pe prima pagina cu gogosi pesediste acum l au pierdut de musteriu justitia a facut un pas mic dar eroic tandemul PONTA ANTONESCU vor mai face multe ilegalitati si mai grave prima v a fi demiterea lui BASESCU miza este serviciile secrete apoi vor decapita ANI DNA CSM si vor ataca mai puternic CCR vor schimba procurorul general seful DNA si vor desfinta consiliul pentru studierea dosarelor securitatii visul lui VOIVULESCU si ANDON
GHEORGHE ION
02 Iul 2012

USL-așilor puneți un om CINSTIT și de caracter in locul lui Ponta ! Nu găsiți in cele două partide un astfdel de om?????? Numai CURVE are țara asta? La pușcărie cu toate lichelele! Există vreun politician care nu e lichea?
ADRIAN
02 Iul 2012

JOS PONTA !!! Daca nici acum nu vedeti ce ati adus la conducerea tarii este foarte grav. Timp de 20 de ani i-ati tinut pe golanii astia politici sa ne distruga economia nationala. Au stat 2-3 ani pe tusa si acum credeati ca s-au schimbat? V-ati inselat amarnic. USL-ul este o gasca de hoti.
OBSERVATORUL
02 Iul 2012

Mai stiu eu un cizmar si o academiciana care plagiau lucrari.Unul le silabisea ,alta abia le pronunta.Au murit ca niste ciini in 1989.
RADU POPA
03 Iul 2012

Penibil articol, scriitura e de lemn. E bine cum afla cei mai puternici oameni ai lumii despre Ponta - sigur is foarte interesati de asta. Iar cu demisia lui Ponta, sigur, la 5 minute dupa ce isi da Basescu demisia la 5 minute dupa ce il suspenda Parlamentul. Nu mai devreme nici mai tarziu. Iar cu masinaria de vot din Parlament, cea mai mare hotie probata dar la care Justitia inchide ochii, votul pe legea pensiilor, cred ca ar trebui sa ingrijoreze pe oricine. Basismul respira prin toti Por(ii) dumitale stimate jurnalist
IONESCU
04 Iul 2012

ba porcule!!.....................gata, lasa-ne cu hotii tai!!
OCTAV
06 Iul 2012

Cand o sa scapam de hotii cu gulere albe? O sa treaca alegerile si o sa vedeti cum isi dau mana. Scapa toti de puscarie,raman la putere plagiatorii si infractorii,ca doar suntem o colonie a tarilor avansate.Intr-o tara saraca ei vor fi f.bogati,ca asa-i si-n BOLIVIA!
Random imageUltimele stiri

Apa Nova