2017-01-22 20:36


Despărţirea de Băsescu

 |  19:53
Despărţirea de Băsescu

Reţineţidata asta: 8 februarie 2011. O zi importantă în istoria PDL. Aflat în şedinţaParlamentului, liderul deputaţilor democrat liberali, un oarecare Mircea Toader,a întrebat dacă Traian Băsescu se află în sală. Din angoasele întregului grupPDL, silueta lui Traian Băsescu s-a ridicat peste capetele tururor. Toader i-azis să stea jos, spunându-i: „Ştiu că aveţio problemă. Faceţi un bine ţării şi partidului şi tăceţi dracului din gură”.

Curajnebun, trebuie s-o recunoaştem. Să vină însuşi Tătucul tău la tine acasă şi să-ţispună foarte clar că Păsat trebuie trimis în justiţie şi ţie să nu-ţi pesedeloc, ăsta da, e un curaj ce-a luat-o razna. E, dacă-mi permiteţi, ca-n zileleRevoluţiei din 1989. Atunci când curajosul Ion Iliescu a fost auzit spunând:“Ceauşescu a întinat numele Partidului Comunist Român şi idealurile celor careşi-au dat viaţa pentru cauza socialismului în această ţară”.

Refuzulparlamentarilor Puterii de a aproba trimiterea deputatului Păsat în faţajudecătorilor e semnalul revoluţiei în PDL. Va curge - din păcate pentru noi,spectatorii trişti a încă unei lovituri de stat - mult sânge, fiindcă, înaintede a se urca-n elicopter, preşedintele Traian Băsescu va ordona securităţiisale să deschidă focul în mulţimea portocalie. Iar senzaţia mea e că va trece dinnou foarte mult timp până când vom afla cine au fost teroriştii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-02-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

IONELA54
09 Feb 2011

Domnule Sutu, Nici copiii nu mai cred ca in 1989 a fost Revolutie. A fost lovitura de stat, iar marele erou Ion Iliescu a fost TRADATOR. Nu Ceausescu a intinat numele Romaniei, ci Ion Iliescu, care pentru a deveni Presedintele tarii ne-a vandut ca pe sclavi, inca din 1983 - 1984. Documentati-va mai bine, inainte de a ne minti. In ceea ce-l priveste pe Basescu...Daca nu exista Basescu, este putin probabil ca PD-L sa fi fost la guvernare. Deci, are tot dreptul si stangul sa-i ia la intrebari.

Adauga un comentariu

Random image