2017-01-21 17:39

EDITORIAL


Despre apărătorii drepturilor teroristului

 |  21:00

Euro se duce pe pustii, lumea arde, Băsescu se piaptănă (vorba vine) cu Constituţia, iar o agenţie internaţională de presă şi o televiziune germană se găsiră să anunţe cea mai mare descoperire de la spălatul pe mâini încoace: unde era localizată Închisoarea CIA din România. Dar ce zic închisoare, ocnă nu alta ar fi fost în subsolurile sediului ORNISS, dacă stai să te iei după marii apărători planetari ai drepturilor omului.

Sincer, mă lasă rece dacă aşa ceva a existat la noi sau aiurea. Dar să ne închipuim că s-a întâmplat. Care e problema că nişte terorişti ce au băgat lumea în sperieţi au fost o ţâră interogaţi, fie şi cu capul în căldarea cu apă? Ce era să facă agenţii CIA cu ei, după ce întorseseră planeta cu fundu-n sus ca să-i înhaţe? Să-i invite să depene, la o narghilea, tot ce ştiau despre fostele şi viitoarele atentate împotriva lumii civilizate?Asta după ce - nu-i aşa?- gazdele i-ar fi întâmpinat la aeroport cu pâine şi sare.

Treaba cu drepturile omului este nemaipomenită. Bravo ăluia care a inventat-o! Însă, ce ne facem fetelor, care vă daţi de ceasul morţii de grija teroriştilor, dacă bombardelele frumos meşteşugite de mânuţele lor dibace vă loveau casele, după ce CIA îi credea pe cuvânt că sunt curaţi şi cinstiţi şi le dădea drumul? Eu cred că nu mai mureaţi de grija lor, în cazul fericit că eraţi în vizită când se întâmpla nenorocirea.

Apropo, nu am auzit, nici măcar din guriţele celor mai înfocaţi apărători ai drepturilor teroriştilor islamici, ca vreun nenorocit din ăştia să fi dat ortul popii din cauza tratamentelor inumane la care ar fi fost supuşi.

Aşa că, din parte mea, nu le doresc decât să-i judece victimele de la 11 Septembrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-06

TAGURI: drepturile teroristului, apartori, ornissComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHAILESCU CRISTIAN
08 Dec 2011

Bravu, Fefe!!!!!!
FOSTCOLEG
09 Dec 2011

In ce hal ai decazut Fefe! Ai ajuns unul din marii lingai ai dictatorului. La fel ca si turnatorul patrusca! Rusine Dinu Patriciu!

Adauga un comentariu

Random image