2018-12-19 09:37


Distractis la PSD

 |  16:38

Adrian Năstase calcă pe urmele lui Marian Vanghelie. Victor Ponta l-a pus pândar, pardon, coordonator la PSD Giurgiu, calitate pe care cu ceva vreme în urmă a avut-o şi primarul de la 5.

Asta la câteva zile după ce Ion Iliescu spunea că fostul premier ar fi mai potrivit, decât actualul preşedinte al partidului, să preia conducerea unui viitor cabinet USL.

Cu toate că nu i-a zis direct Prostănac lui Ponta, Geoană şi-a adus aminte că lui i se întâmplase. Aşa că a ieşit la atac, în presă. El a declarat că preşedintele de onoare al PSD are o problemă în a accepta orice alt lider al partidului în afară de el însuşi, fiind vorba despre „răutate adunată în timp”. „Răutăcism” la care Ion Iliescu s-a abţinut, deocamdată: „E ruşinos, aşa că nu vreau să comentez. Dacă încep să comentez, nu mă mai opresc”.

Deci pregătirile pesediştilor pentru alegeri au demarat în trombă, mai ceva ca Huidu. Să vedem cine va fi surprins pe contrasens şi care are maşinăria de adunat voturi mai rezistentă la şocuri.

Cât despre Năstase, se poate spune că a fost instalat la „Butoane”. O fi mulţumit?


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-15

TAGURI: distractis, psd, huidu, adrian nastase, butoane
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SAFE
22 Oct 2011

Nimeni nu stapaneste"butoanele" mai bine ca Nastase.
CORSARUL
24 Oct 2011

Mai nea Rolandel, matale cu ce-ti strepezesti maselutzele? Al cui esti? Sau, mai degraba, din ce cartier provii? Banutzii cine ti-i ofera la sfarsit de luna (ar trebui, dupa numele englezist, saptamanal). In cartierul meu,par exemplu, numele de Catalin e o injuratura la adresa celui de Roland; sau invers. Pena e altceva. La o adica e mai aproape de penal. Cum libertatea de opinie e absoluta, nu e (inca) cazul. Gluma cu asezatul la... "Butoane" e genial. Asta da minte de jurnalist si mai ales de Roland! PS. Nu va hraniti cu suparare furioasa. E doar un pamflet.
Random imageUltimele stiri


loading...