2017-01-17 05:01

EDITORIAL


Domnule Oprescu, operația a reușit, pacientul e mort

 |  21:00

Că ne facem de râs prin Europa cu infractorii de acasă intră deja în categoria știrilor banale. Că am coborât mult în clasamentele sportive o știe orice microbist. Dar să sfidăm orice regulă de bun-simț și să ne batem joc de meciurile importante din calendarul UEFA întrece orice limită a suportabilității. Nu mai spun că zeci de mii de români au fost nevoiți să asiste, pe banii lor, la o campanie agricolă de toamnă. Vă dați seama cum ne-au perceput francezii. Nu era de ajuns că din „țigani” nu ne mai scot, a fost nevoie să-i obligăm să joace pe un gazon de liga a 3-a din Zimbabwe. Iar primarul general Sorin Oprescu se mai și laudă că a oferit românilor unul dintre cele mai moderne stadioane din Europa. Să vă spun eu, domnule doctor, ați efectuat o intervenție chirurgicală de excepție uitând o foarfecă în corpul pacientului. Lăudați-vă. Ca și cu Pasajul Basarab. Fanfară, paradă, muzică, veselie și... o ditamai groapă răsărită în asfaltul marii realizări după nici o lună. Acum, vă spălați pe mâini (deși credeam că purtați mănuși chirurgicale) și dați vina pe constructor. Păi recepția lucrării n-ați făcut-o? V-ați grăbit, domnule primar, v-ați grăbit pentru că se scurge timpul până la alegeri și vreți ca bucureștenii să vă voteze pentru ce-ați făcut în folosul lor. Stați liniștit, că șoferii din Capitală vor circula până la secțiile de votare tot prin gropi. Nu vă îngrijorați, pentru că zecile de mii de microbiști nu uită și nu iartă. Și știți de ce? Pentru că, în calitate de politician, aveți un discurs popular de neegalat, dar ca primar, portofoliul este sărac.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-05

TAGURI: Oprescu, Europa, Arena Nationala, UEFA, gazonComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
09 Sep 2011

Sorin Oprescu a fost grab it,nu s-a grabit!De cine, se stie:presa,FRF,bucures tenii l-au prestat sistem atic pe Sorin Oprescu cu inaugurarea Arenei Nation ale!
SILE
09 Sep 2011

Unde-o fi vazind Teodor u n discurs popular de neeg alat , nu stiu. Eu vad nu mai lolouri.Mi se pare el ementar ca orice politici an sa fie evaluat pe trei coordonate: discurs poli tic ,fapte si relatia din tre ele.Ori pe toate trei d-l Oprescu e asemenea g azonului de pe stadion(bi neinteles dupa meci). O z i buna !

Adauga un comentariu

Random image