2016-12-09 23:28

EDITORIAL


Domnule Oprescu, operația a reușit, pacientul e mort

 |  21:00

Că ne facem de râs prin Europa cu infractorii de acasă intră deja în categoria știrilor banale. Că am coborât mult în clasamentele sportive o știe orice microbist. Dar să sfidăm orice regulă de bun-simț și să ne batem joc de meciurile importante din calendarul UEFA întrece orice limită a suportabilității. Nu mai spun că zeci de mii de români au fost nevoiți să asiste, pe banii lor, la o campanie agricolă de toamnă. Vă dați seama cum ne-au perceput francezii. Nu era de ajuns că din „țigani” nu ne mai scot, a fost nevoie să-i obligăm să joace pe un gazon de liga a 3-a din Zimbabwe. Iar primarul general Sorin Oprescu se mai și laudă că a oferit românilor unul dintre cele mai moderne stadioane din Europa. Să vă spun eu, domnule doctor, ați efectuat o intervenție chirurgicală de excepție uitând o foarfecă în corpul pacientului. Lăudați-vă. Ca și cu Pasajul Basarab. Fanfară, paradă, muzică, veselie și... o ditamai groapă răsărită în asfaltul marii realizări după nici o lună. Acum, vă spălați pe mâini (deși credeam că purtați mănuși chirurgicale) și dați vina pe constructor. Păi recepția lucrării n-ați făcut-o? V-ați grăbit, domnule primar, v-ați grăbit pentru că se scurge timpul până la alegeri și vreți ca bucureștenii să vă voteze pentru ce-ați făcut în folosul lor. Stați liniștit, că șoferii din Capitală vor circula până la secțiile de votare tot prin gropi. Nu vă îngrijorați, pentru că zecile de mii de microbiști nu uită și nu iartă. Și știți de ce? Pentru că, în calitate de politician, aveți un discurs popular de neegalat, dar ca primar, portofoliul este sărac.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-05

TAGURI: Oprescu, Europa, Arena Nationala, UEFA, gazonComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
09 Sep 2011

Sorin Oprescu a fost grabit,nu s-a grabit!De cine,se stie:presa,FRF,bucurestenii l-au prestat sistematic pe Sorin Oprescu cu inaugurarea Arenei Nationale!
SILE
09 Sep 2011

Unde-o fi vazind Teodor un discurs popular de neegalat , nu stiu. Eu vad numai lolouri.Mi se pare elementar ca orice politician sa fie evaluat pe trei coordonate: discurs politic ,fapte si relatia dintre ele.Ori pe toate trei d-l Oprescu e asemenea gazonului de pe stadion(bineinteles dupa meci). O zi buna !

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Visul Astra Giurgiu merge mai departe în Europa League! Astra Giurgiu s-a calificat fabulos și cu mult noroc în șaisprezecimile de finală ale Europa... 08 Dec 2016 | (0)
O statuie reprezentându-l pe Zlatan Ibrahimovic, ridicată în fața Friends Arena din Stockholm Federația suedeză de fotbal a anunţat că o statuie reprezentându-l pe Zlatan Ibrahimovic va fi... 22 Noi 2016 | (0)