2017-01-18 08:25

EDITORIAL


Dovada că USL poate face oameni fericiţi

 |  21:00

UDMR ar trebui să trimită o scrisoare de mulţumire pe adresa conducerii PSD. Fără voinţa de fier a celor din Şoseaua Kiseleff de a da de pământ cu Mircea Geoană, nici prin cap nu le-ar fi trecut maghiarilor că vor înhăţa şi şefia Secretariatului General al Guvernului. Numai cine nu a aflat zilele astea de ce a demis-o premierul Boc pe Daniela Andreescu din funcţia amintită nu-şi dă seama că Uniunea a pus mâna pe mina de aur din Palatul Victoria. Mai ales că urmează vinderea caselor, hotelurilor, terenurilor etc. deţinute de Regia de Protocol, aflată în subordinea SGG.

Se adevereşte a nu ştiu câta oară că, indiferent care cu care se ceartă, UDMR câştigă întotdeauna. Să fie politicienii maghiari prea şmecheri, ori sunt ăilalţi prea proşti? Iată o dilemă din care nu se ştie când vom ieşi.

Vasile Blaga, la rându-i, are de ce să fie recunoscător liderilor PSD, în general, şi lui Victor Ponta, personal. Alegerea unui nou preşedinte la Senat l-a scos din anonimatul în care se afundase după Congresul PDL. Ba şi Băsescu are motive să transmită un mersi Opoziţiei. O armă electorală anti-USL mai eficientă cu greu chiar şi dumnealui putea inventa. Fie vorba între noi, ce garanţii pot oferi Ponta şi Antonescu, după isprava cu canibalizarea lui Geoană, că vreodată ajunşi prin fruntea statului istoria nu se va repeta?

Marian Vanghelie, deşi o să pară surprinzător, iese, pe persoană fizică, bine din toată tărăşenia. El, marele partizan al lui Geoană şi primul pe lista următorilor maziliţi din partid până ieri, a luat masa cu Victor Ponta.

O întrebare totuşi rămâne: când îşi vor lua gâţii?


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-25

TAGURI: usl, dovada, fericitiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANCA
29 Noi 2011

Cum cand ? Cat mai curand , pentru ca ce era mai gr eu, adica urnirea bolovan ului (declansarea prostii lor ) s-a facut de catre USL.

Adauga un comentariu

Random image