2018-11-19 16:05


Dragoste pe muchie de cuţit în showbizul autohton!

 |  15:51
Livia Lixandru

Cazul de iubire între Bianca Drăguşanu-Adi Cristea-Victor Slav a sufocat opinia publică, în săptămâna care tocmai s-a încheiat. Aşa se întâmplă că dragostea Biancăi cu Victor Slav se află pe muchie de cuţit. Trebuie să recunosc, nu aş fi crezut vreodată că roşcata Bianca Drăguşanu va primi atâta atenţie în doar o săptămână. Mai sunt şi “maimuţoii “ din jurul ei care au dat diverse declaraţii, reuşind să-şi facă ceva bani de buzunar pentru vacanţa de vară , perindându-se pe la diverse emisiuni, pentru a comenta subiectul incitant. Ratingul a crescut, ce-i drept, însă tot atât de mult a crescut şi tensiunea populaţiei care se simte “intoxicată” de situaţia sărmanei Bianca Drăguşanu. Şi nu o spun de la mine...

Am auzit o discuţie între două doamne, care aşteptau liniştite tramvaiul. Citind în fiecare zi presa şi urmărind emisiunile de scandal,  doamnele au ajuns şi la o concluzie: “ Părerea mea este că Adrian Cristea ăsta, ar trebui să o lase pe săraca fată să-şi vadă de viaţa ei! Gata!...Mie chiar îmi place Victor Slav ! Dacă o s-o ţină aşa...nu se mai termină cu circul ăsta. Lumea moare de foame şi ei îşi spală rufele în public. Altă treabă nu au”. Sunt deacord cu doamnele. Dar să facem o trecere în revistă a ceea ce s-a întâmplat săptămâna asta cu cei trei formidabili. Bianca Drăguşanu a acceptat să se mărite cu Victor Slav, pentru că…îl iubeşte, dar se plânge că Adi nu o lasă în pace! Adrian Cristea nu suportă ideea că Bianca se căsătoreşte cu un bărbat pe care nu îl iubeşte şi face orice să o recucerească pe roşcată. Devine insistent, o sună, îi dă mesaje îşi dau chiar şi întâlnire când Victor nu este acasă. Cu toate astea, Bianca îl roagă…din tot sufletul ei sincer să o lase, pentru că ea se va căsători cu Victor. Adrian nu şi nu! Începe distracţia...Cristea face publice mesajele de pe telefonul mobil dintre el şi Bianca, prin care dovedeşte că ei s-au văzut chiar dacă Bianca îi declara iubire veşnică lui Victor,  moment în care “păpuşa Barbie” este “aruncată” într-o lumină proastă. În joc a intrat şi domnul Răzvan, tatăl băiatului pe care Bianca şi Adi l-au năşit, dar şi confidenta Biancăi Drăguşanu, care a fost nevoită să facă tot posibilul să o scoată pe Bianca din circul în care a intrat, după cum zice roşcata, fără voia ei. Suntem sceptici...totuşi!

Răzvan, tatăl copilului pe care cei doi l-au năşit spune că, Bianca şi Cristea s-au întâlnit la el acasă şi  că lăsaţi singuri într-o cameră, cei doi s-ar fi pupat şi mângâiat, iar această teorie pare să-l fi enervat rău pe Victor Slav. Păi..l-a enervat până la urmă?  Şi asta nu e tot. Există voci care spun că Bianca s-ar fi văzut cu fotbalistul, tocmai pentru a scăpa de nunta cu Victor. Deci..o ipoteză vine să rastoarne întreaga situaţie. Dacă se dovedeşte ca fiind adevărată atunci toată lumea a fost martoră la un plan diabolic pus la cale de  Bianca Drăguşanu. Nu mai înţeleg nimic şi nu cred că sunt singura. Dacă Bianca ar fi dorit să nu se afle, atunci ar fi avut grijă să se ferească în aşa fel încât să nu fie văzută cu Cristea.

Deşi subiectul a fost dezbătut în fiecare zi, nu s-a ajuns la nicio concluzie, iar problemele au rămas puţin suspendate. Nu ştim dacă Adrian Cristea s-a împacat cu gândul că a pierdut-o pe Bianca, nu ştim dacă Bianca a minţit în legătură cu întâlnirile dintre ea şi Cristea şi nu ştim dacă Victoraş Slav, cel mai nevinovat de altfel, va mai vrea să facă nunta cu Bianca. Cert este că Binca Drăguşanu a fost personajul principal în showbizzul autohton. A reuşit să dea curs unui scandal, pe care nu l-a mai putut stăpâni. Amuzant şi trist în acelaşi timp. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în viaţa celor trei, însă cred că cea mai mare curiozitate este dacă va mai avea loc.. Nunta Anului! Vizionare plăcută!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-22

TAGURI: Bianca, dragusanu, cristea, victor, slav, dragoste, pe, muchie, de, cutit, poveste dragoste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BINCOTAN
21 Iul 2013

bianca ramane tot blonda ,adica o sa ramana nemaritata si de caruta ,i-a trecut vremea si cum are probleme in a se adapta universului ...n-o vad prea bine
ANAMARIA
26 Iul 2013

Este cumplit sa asistam la circul creat de nulitati .Oare cind isi va reveni aceasta tara si acest popor
Random imageUltimele stiri


loading...