2018-12-14 10:43


Dumnezeul politicienilor

 |  20:04
Marius Florian

Constatăm cum Dumnezeu este, pentru politicieni, un fel de „băiat de gașcă”, martor în instanță, veșnic apărător al propriului interes.

Mai întâi, l-am auzit pe Dan Șova, mai evlavios ca niciodată. De fapt, nici n-a fost vreodată. Cum a venit vorba de arest, hop: „Am început ziua la grupul de rugăciune. Dumnezeu să fie cu noi, să se facă cum vrea EL!” Mi-am adus aminte și de Varujan Vosganian. Acest parlamentar despre care colegii nu au cea mai bună părere, spunând mereu despre el că este un arogant și un impulsiv greu de egalat pe holurile Parlamentului, nu s-a sfiit să pupe toate icoanele din buzunar când, la fel, era vorba de arest.

Senatoarea Cristiana Anghel m-a certat, când am depistat-o cu ipocrizia, în flagrant. „Nu-ți este frică de Dumnezeu?! Voi, cei care credeți că puteți spune orice, despre oricine, aveți și copii?!”

Dar, să nu uităm nici de Marian Vanghelie, care a solicitat o adeverință de „bun creștin” de la BOR, tot ca să scape de arest!

Ex-Gigi Becali, viitor Gheorghe Becali, după cum a mărturisit la ieșirea din pușcărie, pardon, spovedit, ne lăsa cu „litere de aur”: „Nu mai sunt Gigi Becali. Am şters totul cu buretele şi am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, oriunde este el, caut mântuirea. Toată averea mea o dau lui Hristos”.

Darius Vâlcov lua „rația” de la colaboratori, între 400.000 lei și 1.000.000 lei, în cimitir. Ieri, a apărut informația publică potrivit căreia Ioan Oltean, săltat din aeroport, lua 600.000 EUR în… biserică!

Aproape că Remus Cernea devine simpatic. Niciun rival declarat al Bisericii nu poate să mâzgălească într-un asemenea hal religia unui popor așa cum reușesc politicienii „creștini”, care, culmea, se vor întoarce la același popor să îi ceară votul!

„Casa Domnului” este un loc intim pentru fiecare. Este spațiul în care te întâlnești cu Dumnezeu, indiferent de forma în care îl percepi. Totodată, este și locul pe care actualii politicieni, așa cum vedem, scuipă fără nici o jenă, „fără nici un Dumnezeu”, cu fariseismul lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-01

TAGURI: dumnezeu, politicieni crestini, dan sova, vosganian, cristiana anghel, gigi becali, marian vanghelie, darius valcov, ioan oltean, remus cernea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...