2016-12-08 02:14

EDITORIAL


După 7 ani

 |  21:00

„Adriane, nici nu ştii cât de mic începi să fii!”. Fraza asta, rostită pentru prima oară de Ştim-noi-cine în toamna anului 2004, începe în sfârşit să capete sens. Adrian Năstase a primit luni, 30 ianuarie 2012, la peste şapte ani distanţă, o condamnare la o pedeapsă de doi ani închisoare.

Domnişoarele care au vărsat multe lacrimi în 2004, atunci când Ştim-noi-cine a fost desemnat câştigătorul alegerilor prezidenţiale, dar şi domnişorii cu priviri portocalii care sar acum în sus de bucurie în timp ce desfac sticle de şampanie e bine să ştie că, mă scuzaţi, condamnarea nu e definitivă. Nu încă. Asta înseamnă că adversarul lui Ştim-noi-cine nu merge neapărat la pârnaie. Există o cale de atac: recursul. Care poate să confirme sau să infirme hotărârea primei instanţe. Dar pentru că şi infirmarea asta se deschide în mai multe posibilităţi, ca - scuzaţi comparaţia - un trofeu al calităţii cu două toarte, domnişoarele şi domnişorii amintiţi trebuie să ştie că Adrian Năstase poate să fie declarat nevinovat sau poate să primească anunţata condamnare, dar cu suspendare.

Să nu cobim, însă. Vestea condamnării lui Năstase a picat însă ca un baros peste cefele politicienilor din Opoziţie. Care, săracii, tocmai apucaseră să anunţe una dintre cele mai vitejeşti acţiuni de pe frontul de război politic: greva parlamentară.

Vă daţi seama că s-a dus dracului toată greva Opoziţiei, fiindcă fluxurile de ştiri vor vorbi acum doar despre condamnarea lui Năstase, nu?

Ei bine, abia ăsta e adevăratul Trofeu al Calităţii lui Ştim-noi-cine. Iar cât priveşte afirmaţia cu „Adriane, nici nu ştii cât de mic începi să fii”, cred că, de fapt, Ştim-noi-cine se referea la Emil Boc. Căci, desigur, Ştim-noi-cine nu poate interveni în actul de justiţie...

Contrarevoluţia a învins din nou.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: adrian nastase, condamnare, opozitie, traian basescu, inchisoare, PSDComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GOGU
31 Ian 2012

ocupa-te de poze baiete, cu scrisul in 2000 de ex si 95 de vizualizari mori de foame, noroc cu piscoturile de la partide si de la biz blogarasi
GEO
31 Ian 2012

Va veni si dosarul "FLOTA", si nu numai!!. Aveti "putintica" rabdare.
ANCA
31 Ian 2012

Pentru Geo, stimabile esti dus cu vaporul ? Flota a fost vanduta de nen-tu Nicu Vacaroiu, ce naiba !
OSCAR
01 Feb 2012

Momentul a fost anume ales sa coincida cu plecarea lui base la UE,anuntarea grevei parlamentare de USL,audierea acesteia la PE alaturi de o galerie isterica a europarlamentarilor PEDEL!ba. Actiuni mojicesti disperate ale lui prezidel si partidului sau
FELIX
01 Feb 2012

oscar, esti cretin dea-binelea
OSCAR
01 Feb 2012

Fexlix cretina este mamaica ta. Mai citeste si altceva, nu doar cuvantarile lui boc, base,nuyzy-vindecatoarea de andropauza prezidentiala,spiciurile lui eba si prognozele lui andrea Voss

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

DNA solicită condamnarea deputatului Cătălin Rădulescu la închisoare cu executare DNA a solicitat luni, la ÎCCJ, condamnarea deputatului PSD Cătălin Rădulescu la trei ani de... 05 Dec 2016 | (0)
Băsescu are deja Guvern şi aşteaptă alegerile Fostul preşedinte al României ia startul şi anunţă viitorul Guvern format numai din membrii... 06 Dec 2016 | (3)