2017-01-23 12:37


Evaluatorul

 |  19:44
Evaluatorul

N-ofi bun Emil Boc la economie, nici la finanţe, nici chiar la chestiuni de dreptconstituţional. N-o fi având el nici aptitudini de lider. Şi nici abilităţi demanager. Dar dacă e premierul Emil Boc bun la ceva, apăi lucrul ăla nu poate fidecât... evaluarea. Vă spun deschis: mie-mi place la nebunie îndârjirea cu careEmil Boc face evaluări. Este, probabil, unul dintre cei mai buni maniaco-evaluatoridin sud-estul Europei.

Întodeaunaam admirat felul în care Emil Boc a fentat microfoanele jurnaliştilor carepuneau întrebări despre des-cerutele schimbări de miniştri. Remanierea se face,nu se discută - răspundea mecanic cel aflat, nici el nu ştie cum, în fruntea GuvernuluiRomâniei. De-aş avea câte un euro în buzunar de câte ori am auzit fraza asta alui, acum eram încă în vacanţa de iarnă, poate undeva la schi. Dar nu. Eu stauaici cu voi şi număr declaraţiile în care premierul vorbeşte despre evaluarea miniştrilor.Şi dă-i, şi evaluează. Şi dă-i, şi evaluează. Chiar şi ieri ne-a vorbit simpaticulpremier român despre evaluările sale. Citez dintr-o ştire Mediafax: “Premierul Emil Boci-a atenţionat pe miniştri, în şedinţa de miercuri a Guvernului, că o dată laşase luni vor fi supuşi unei «evaluări politice» în ceea ce priveşte gradul derealizare a investiţiilor publice în raport cu ţintele asumate”.

Ceaveţi mai jos e un efort de doar câteva minute pe Google în încercarea de avedea cât de des vorbeşte Emil Boc despre evaluarea miniştrilor săi.

8 septembrie 2009: Deasemenea, premierul Emil Boc a anunţat că va face o evaluare a miniştrilor înfuncţie de felul în care şi-au îndeplinit promisiunile din programul deguvernare.

26 iulie 2010:Evaluarea miniştrilor nu se face în discuţie publică, la radio sau latelevizor. Echipa guvernamentală funcţionează, iar când primul-ministru,împreună cu preşedintele României apreciază că trebuie să facă o modificare,pur şi simplu o fac şi nu o trâmbiţează la radio sau la televizor. Ea sebazează pe evaluări. (Emil Boc, la RRA)

23 august 2010:Premierul Emil Boc, preşedinte al PDL, a declarat, luni, înainte de şedinţa BPNal formaţiunii, că evaluarea activităţii miniştrilor se face în permanenţă, iarconcluziile vor fi trase la momentul potrivit.

24 august 2010:Premierul Emil Boc a declarat marţi că discuţiile referitoare la evaluareaminiştrilor, precum şi cele privind remanierea guvernamentală vor avea locîntr-o reuniune a grupurilor parlamentare ale PDL.

1 septembrie 2010:Premierul Emil Boc prezină miercuri după-amiază grupurilor parlamentare ale PDLo evaluare a miniştrilor partidului. El a afirmat că evaluarea miniştrilor PDLare la bază criterii de eficienţă, iar remanierea este “atributul premierului”.

Bun. Şi acum poate că sunteţi curioşi să ştiţi cum arată o astfel de evaluareşi ce scrie în ea. Eu, mărturisesc, nu mai am astfel de curiozităţi. Întrebareamea e alta: oare ce dracului face cu evaluările alea?


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-04-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image