2017-01-23 18:59


EXCLUSIV: Grila de programe a LPF TV

 |  14:50
EXCLUSIV: Grila de programe a LPF TV
Prin mijloace specifice jurnalistice, am reuşit să intrăm în posesiadocumentului care atestă înfiinţarea postului LPF TV, vizibil în sistempay-per-view începând din noul sezon competiţional.

Pentru ca fanii să fie interesaţi să plătească cei 10 euro lunar,preşedintele Dumitru Dragomir a decis ca noul canal sportiv să fie unulinteractiv şi a venit cu o idee genială. Emisiunile vor fi moderate chiar deconducătorii din fotbalul românesc.

Din documentul ajuns în mâinilenoastre reiese faptul că postul va emite zilnic începând cu ora 10.00, dupăurmătorul program:

Ora 10.00 – Noul imn al Ligii I cântat de masorulnaţionalei Victor Hexan

Ora 10.10 – Oracolul de dimineaţă

Emisiune matinală prezentată deînsuşi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir. Vor fi stabilite noile valori aletalentelor din fotbalul românesc (n.r., nu mai puţin de 5 milioane de euro),iar în final o alocuţiune a acestuia despre importanţa patronilor din Liga 1.

Ora 13.00 – Prietenie pe muchie de cuţit

Moderator: Dumitru Dragomir.Prin telefon: Gigi Becali

“Iartă-mă” în varianta LPF.Oficialii certaţi între ei vor fi aduşi în cadrul emisiunii pentru a se împăca.În caz contrar, vor fi amendaţi două ore mai târziu la “Comisia”. În ediţia-pilot,Marian Iancu şi Marius Stan se vor întâlni faţă în faţă pentru a încheia oriceconflict.

LPF TV nu va emite înintervalul 14.00 – 15.00 deoarece atunci e programată ora de somn apreşedintelui Dumitru Dragomir.

Ora 15.00 – Comisia

Reality show din sediul LigiiProfesioniste. La ediţia de toamnă vor participa Adrian Mititelu, Marian Iancu,Gigi Becali, Cristi Borcea şi George Copos. Ultimul a fost obligat prinregulament să fie prezent. Pentru ca oamenii LPF să nu mai fie acuzaţi denepotisme şi party-prix-uri de Mititelu, fanii vor fi cei care decid prin SMScine va fi amendat sau suspendat.

Ora 17.00 – Cu mâinile legate

Emisiune de analiză aproblemelor penale din fotbalul românesc. Va modera Cornel Penescu, în timp ceanalistul va fi Gheorghe Constantin. Reporteri: Ionică Serea, Aurelian Bogaciu,Sorin Corpodean, Marcel Savaniu.

Ora 19.00 – Fotbal şi religie

Prezentator şi invitat permanenteste Gigi Becali, care a refuzat să mai modereze emisiunea Contraatac de la GSPTV. Tema celei de-a doua ediţii: “Lider până la Rusalii”. Prima a fost dejaînregistrată şi se numea “Lider până de Paşti”, dar s-a dovedit un fiasco.

Ora 21.00 – Poker pe fotbalişti

Aici se vor decidetransferurile la finalul sezonului. În episodul-pilot, la masă vor juca patruconducători: Gigi Becali, Gheorghe Ştefan, Adrian Porumboiu şi DumitruSechelariu. Ultimul va porni cu short-stack pentru că are echipă de Liga aIII-a. Pentru ca nici unul dintre jucători să poată trişa, miniturneul va fisupervizat de Victor Piţurcă, tehnician cu vastă experienţă.

Ora 23.30 – Închiderea zilei cu imnul Ligii 1 intonat defostul arbitru Ioan Danciu.

* Acest text este un pamflet şitrebuie tratat ca atare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-06-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PETRACHEG
03 Mai 2011

Oameni buni, nu e de gluma cu asta. Eu stiu multi care mai tin abonamentul tv pentru meciurile de fotbal ca altceva nu prea mai au ce vedea la tv.
ALIN_HUIU
03 Mai 2011

@petracheg sistemul pay-per-view nu e facut pentru Romania. Doar in SUA se castiga bani din asa ceva. Parerea mea ca este un bluf al celor de la LPF.
Random image