2018-10-19 01:25


Fenomenul Iohannis

 |  18:52
Rene Pârşan

De opt luni, steagul tricolor poate fi observat dând ture Pământului, când în sensul acelor de ceasornic, când invers, când în zig-zag, au remarcat astronauţii de pe staţia orbitală internaţională, fostă Mir. Ciudatul fenomen nu a fost încă explicat de savanţi, nici de Urania, mişcarea besmetică a drapelului naţional fiind considerată de unii fie o iluzie optică provocată de starea de claustrare, frustări şi abstinenţe de tot felul specifice statului cu capul în jos, fie de un fenomen meteo încă neelucidat. Cea mai înspăimântătoare terorie a fost lansată de clubul de amatori Astrolabul Aztec care susţine, prin purtătorul său de cuvân Copernic Popocateptl, că traiectoria zbanghie a tricolorului pe mapamond, dacă o citeşti de la coadă la cap, înseamnă România Mare Uber Alles.

Pare teoria cea mai bine fundamentată, dacă ţinem cont de faptul că până şi nişte jurnalişti amatori din România au remarcat că, în perioada de studiu amintită, preşedintele Klaus Iohannis a stat două luni în stare de imponderabilitate, petrecând în aer un sfert din mandatul de până acum. Aceasta ar explica şi strania alăturare a lui Alles cu România. Din documentele oficiale, puse cap la cap, rezultă că preşedintele a bătut pas cu pas 12 ţări în vizite oficiale, a traversat hai-hui alte trei, SUA, Portugalia şi Germania, ba a mai trecut şi Prutul. În tot acest timp, tricolorul i-a stat la rever, fidel ca un câine măcelarului, lucru care, cum am mai remarcat, se vede şi de pe lună. Profesor obişnuit cu vacanţe lungi şi dese, tradiţionalistul Klaus nu poate fi acuzat de faptul că se desprinde cu greu de vechile obiceiuri, în fond de abia s-a învăţat cu încuietorile de la Cotroceni, chiar dacă Traian Băsescu i-a lăsat nişte indicaţii: „Bă, vezi că de Poarta mare trebuie să ridici un pic şi abia apoi împingi, că altfel sună alarma şi vin ruşii!”.

Singurul lucru reproşat de nişte pământeni uitaţi pe Terra este acela că l-ar fi votat să-i scape de Ponta şi vesela sa companie. Iar el ne-a lăsat singuri acasă cu Interesul Naţional. Ca şi viteazul Mikey Mouse, care e bolnăvior şi face potecă peste Bosfor de câte ori sună Codruţa la uşă: „Tanti Daciana, îl lăsaţi pe Viorel la joacă, în parcare la DNA?”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-25

TAGURI: iohannis, klaus, cotroceni, traian, basescu, ponta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...