2017-01-18 04:07

EDITORIAL


Fericiţii şi nefericiţii de Ziua Preşedintelui

 |  20:59

Un studiu recent arată că oamenii ce se cred fericiţi trăiesc mai mult. Per ansamblu suntem, potrivit cercetătorilor, mai puţin fericiţi la sculare şi mai fericiţi pe la ora 19.00. Ieri-dimineaţă, de exemplu, cât s-or fi trezit de mulţumiţi de viaţă, judecătorii noştri sigur au devenit brusc posomorâţi imediat după ora 10.00, când preşedintele îi făcea albie de porci. Ba că s-au apucat să fixeze salariile bugetarilor, ba că stabilesc cu de la ei putere cine câştigă licitaţiile pe bani europeni, ba că justiţia e vai mama ei, Băsescu a reuşit să le mănânce măcar câteva ceasuri din viaţă.

Pe la 12 trecute fix, parlamentarii Puterii au avut ocazia să ciocnească un păhărel cu şeful statului şi să respire acelaşi aer cu el, la Vila Lac. Fericire maximă, ce să mai! După-masă, însuşi Traian Băsescu trebuie să fi fost în al nouălea cer la zvonul că Piedone îl părăseşte definitiv pe Dan Voiculescu-Felix pentru Gabi Oprea-UNPR. Pe la ora 17.00, Felix era probabil distrus, Piedone deja îşi oficializase transferul. Dar, se ştie din bătrâni că orice rău e spre bine, iar de la cercetătorii citaţi mai sus că pe la 19.00, cu şi fără candidat la sectorul 4, vei fi mai fericit, gândindu-te că mai ai un motiv să-l suspenzi pe odiosul de la Cotroceni.

Bieţii Ponta şi Antonescu au avut o întreagă săptămână tare nefericită. Din simplul fapt că n-au prins avionul care trebuia să ducă şeful Opoziţiei în America. Nu numai că l-au pierdut, dar tragedia e că l-a luat Geoană. Altă fericire pe capul lui Băsescu. Cu adversari ca ăştia,  chiar o s-o ducă mult şi bine. La mulţi ani!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-07-09

TAGURI: presedinte, studiu, basescu, ziuaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image