2017-01-23 21:00


Festivalul Anonimii

 |  14:18
Festivalul Anonimii
Vă invit la un test de cultură generală: numiţi-l peşeful organizaţiei de tineret a PDL. Nu vă întreb ce a făcut el în spaţiulpublic în ultimul an. Şi nici ce profesie are el sau câţi ani are. Vă întrebdoar atât: îi ştiţi numele?

Eram sigur că nu-l ştiţi. Vă mărturisesc sincer, nici eunu ştiam până acum câteva momente că pe liderul tinerilor PDL îl cheamăCristian Hriţuc. De altfel, nici Google nu-l ştie prea bine. Doar două referirielocvente. Dintr-o postare de pe blogul Adrianei Duţulescu aflăm că Hriţuc afost directorul de campanie al Elenei Udrea la ultimele alegeri parlamentareşi, în calitatea lui de şef al Administraţiei Pieţelor din sectorul 6, şi-atrecut numele pentru un apartament ANL în cartierul Brâncuşi. De asemenea, depe un portal de ştiri aflăm că numele lui Hriţuc a fost anul trecut vehiculat înlegătură cu o posibilă numire la şefia TVR, fapt care nu s-a mai confirmat. Înrest, singurele referiri la Cristian Hriţuc pe pagina de căutare Google suntdin luna martie a anului trecut, atunci când Monica Iacob-Ridzi a renunţat sămai conducă organizaţia de tineret. Din martie 2010, Hriţuc este preşedinteinterimar al OTPDL şi de atunci nu mai ştim nimic despre viaţa lui. Când deschizipagina de internet a tinerilor pedelişti afli, spre exemplu, că Elena Băsescususţine în Parlamentul European un proiect de rezoluţie privind adopţiileinternaţionale. Proiectul e al unor europarlamentari italieni. Trist, nu?

Situaţia e similară când vine vorba despre Organizaţia deTineret a PNL. Pot să jur că nu aţi auzit niciodată numele liderului tinerilorliberali. M-am interesat eu: îl cheamă Florin Alexe. Vorba cântecului: Who thef... is Alice? N-am ce să vă spun despre el. Ştiu doar că, în ultima vreme,prin Bucureşti au apărut câteva Cafenele Politice, se pare, loc de întâlnire altinerilor liberali cu preferinţe pentru lichide calde. Şi mai ştiu că peinternet s-a lansat un post de radio online numit, cum altfel, Radio TNL.

Despre Nicu Bănicioiu, liderul tinerilor PSD, probabil căaţi auzit de când cu scandalul minorelor care s-au plâns autorităţilor dehărţuire şi trafic de carne vie. Alt nume vehiculat în scandal: Robert Negoiţă,şi el lider al tinerilor PSD. În rest, nimic, nici o altă ştire de la TSD. E deajuns, oricum.

Cam ăsta e, pe scurt, fimul în care joacă viitoriipoliticieni ai României. Un film prost, mut, alb-negru, fără stele, plictisitor,de o calitate îndoielnică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-04-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image