2017-01-22 20:35


Filmul arestării unor mafioţi

 |  14:19
Filmul arestării unor mafioţi

Nicinu bănuiţi ce norocoşi suntem că trăim aici, în România. Ce ţară de poveste! Ceintrigă! Ce scenariu pentru care alţii şi-ar goli conturile ca să le poatăplăti! Deschideţi ştirile despre arestarea liderului pesedist argeşean! Luaţi opungă de pop-corn! Eventual, o cola. Şi priviţi! DNA îl cercetează pe numitul ConstantinNicolescu, baron PSD de Argeş. Victor Ponta dă o fugă la Piteşti şi muşcă dinmicrofoanele jurnaliştilor. În semn de protest, desigur. Procurorii îl iau de mânăpe Nicolescu şi-l duc să-l arate judecătorilor. Care-l arestează pentru 29 dezile. Nicolescu pică. „Nu vă fie frică”, se aude din gurile a circa 100 depesedişti de rând, aduşi la tribunal de prietenii baronului. Se aud şi sirenelesalvării. Nevasta arestatului pică şi ea. Pesediştii de rând urlă din toţirărunchii. Era să zic păduchii. Primarul Piteştiului, fără halat şi fărăstetoscop, declară că Nicolescu a făcut un atac de cord. „Deşi n-avea problemecu inima”. Fiica baronului pică şi ea. Lui Victor Ponta îi vine o idee: „Sămergem în faţă la DNA, să ne ţinem acolo şedinţa de partid”. O idee proastă, pecare a avut-o pe vremuri şi Năstase, atunci când a fost arestat GabrielBivolaru, dar ce mai contează? Dai în mine, dai în fabrici şi uzine! Baroniisunt pe cale de dispariţie. Opriţi vânătoarea! Şeful Ambulanţei din Argeşpicură şi el nişte venin: „N-a fost stop cardiac. A fost o stare de leşin”. Pesediştiise urcă-n maşini şi tastează cu degetele lor groase pe GPS adresa: Piteşti. Peautostradă, în ecranele tv din spatele tetierelor, pesediştii îl urmăresc peEmil Boc, premierul PDL, cum încearcă să pară nervos: „E un circ mediatic. PSD,PNL şi PC fac zid împotriva justiţiei”. Din capătul celălalt al ţării, primarulNechita de la Iaşi face spume la gură: „Nicolescu e un om onest. L-au arestat,ca să ne sperie pe toţi ceilalţi”. Făcându-şi manichiura cu ajutorul dinţilor,pe bancheta din spate a limuzinei sale, Ponta dă din cap, în semn de aprobare.Ajuns la Piteşti, liderul PSD muşcă din nou din microfoane. Mai tare. “Băsescuşi Morar sunt pătaţi de sânge. (…) Am venit să-i salvăm viaţa lui Nicolescu”.

Vaurma.

Dinepisoadele următoare: Prietenii şi colegii celor 130 de mafioţi ai clanurilorColombo, Gambino, Genovese, Luchese, Bonanno şi DeCavalcante, arestaţi acum osăptămînă în Statele Unite ale Americii, vor picheta sediile FBI în semn deprostest faţă de politizarea justiţiei americane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-08-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NICNIC
29 Ian 2011

Tie iti vine sa razi dar lucrurile stau cu totul altfel. Ne-a distrat sa radem pe seama PSD si pentru Bivolaru si acum incepe sa ne iasa pe nas. Adevarul este ca si in cazul lui Bivolaru PSD-istii s-au dus la Parchet ca sa ceara ca ala sa fie cercetat LEGAL. Pentru ca omul era cercetat penal, ca de obicei apareau tot felul de informatii din dosar in presa "pe surse" si lui procurorii nu ii aratau nici dosarul si nici pentru ce era acuzat. Dar multora le-a convenit sa zica "uite ce ticalosi".
NICNIC
29 Ian 2011

Acum este la fel ca si cu Bivolaru. Problema este ca Nicolescu (sau cum l-o chema) este arestat preventiv (pentru o fapta presupus a fi comisa acum 4-5 ani ce dracu sa mai previna!!!) in loc sa fie cercetat in libertate sau trimis in judecata, si abia apoi sa fie arestat daca este cazul. Si acum pedeleii cer totusi un lucru normal dar in tara asta deja normalitatea nu mai are sens. Noua ni se pare OK orice abuz daca ne convine si ultimul lucru la care ne gandim este ca asta se intoarce impotriva
NICNIC
29 Ian 2011

Scuze am vrut sa zic "pesedeii cer un lucru normal". Si ca sa fie tacamul complet, astia vor sa protesteze in fata la PDL ca sa arate ca folosesc Parchetul in scop politic, si nu la DNA. Si cam asta se intampla: PDL cu Base in frunte face arestari preventive cu scop politic. Ca daca era o cercetare "pe bune" faceau oamenii un dosar si il dadeau frumos la Tribunal si abia atunci vedeau daca e vinovat si il aresteaza sau nu. Asa nu este decat politica imputita.
MIHU
30 Ian 2011

Arestarea preventiv? este o m?sur? preventiv?. A?a scrie în codul roman de procedur? penal? ?i în Constitu?ia Romaniei, iar legea în România are caracter obligatoriu, nu facultativ sau de recomandare. detentia preventiva trebuie sa aiba un caracter EXCEPTIONAL, starea de libertate fiind starea NORMALA , detentia neputand fi mentinuta in anticiparea unei pedepse privative de libertate (vezi spre ex. considerentele Curtii in cauza Letellier vs. Franta, precit., din 1991 si Tomasi vs. Franta din 27

Adauga un comentariu

Random image