2017-01-24 03:07


Fir-ai al naibii, dom’ Preşedinte!

 |  20:43
Fir-ai al naibii, dom’ Preşedinte!

Fir-ai al naibii, dom’ Preşedinte,că mă aduseşi în stare să mă inspir din Sergiu Andon. Cred că-ţi mai aduciaminte de editorialul sus-numitului, publicat în „Adevărul”, pe la începutulanilor ’90 ai secolului trecut, cu titlul „Fir-ai al naibii, Majestate!”. Dacănu, nu-i bai, reproduc aici prima propoziţie: „Fir-aial naibii, Majestate, că rău mă mai speriaşi!”. Majestatea lui Sergiu Andon eraacelaşi Rege Mihai pe care „matale” (ca să respect formula de adresare afostului „scânteist”) îl făcuşi, tam-nesam, trădător de ţară. De speriaşipoporul cu televizorul.

Hai, să zicem că ai matale cevapersonal cu Regele, că, deh, cinstit vorbind, Casa Regală a cam jucat în echipaailaltă în ultima vreme şi nici nu te-a invitat la Galele de 8 noiembrie de laAteneu. Dar nici matale nu te lăsaşi şi le făcuşi în ciudă, creştinându-l pe ălamic al lui Paul Lambrino. De-ţi pupă mâna Prinţesa Lia, ca să-i zic aşa, ca lanaş, nu?

Dacă treaba era tandea pe mandea,ce te mai apucă să dai cu mucii în fasole? Să nu-mi spui că de dragulratingului la alde Turcescu şi Cristoiu, că nu te cred, cum nu cred, în veci, căunii ca Antonescu şi Ponta au vreo şansă să se pună cu mata. Atunci, de ce nearuncaşi cartoful fierbinte şi fugişi la Bruxelles? O să ne spui vreodată?

Colegul Şuţu bănuia de dimineaţă,printre altele, că ţi-ai pus în cap (pe lângă masele largi populare) să rămâi înistorie ca ultimul preşedinte al României. Iar, pentru asta, e musai să creezio ditamai dezbatere despre revenirea la monarhie, fie şi din postura deBau-Bau, pe care ţi-o asumaşi. Dacă asta e varianta corectă, ţin să-ţi mulţumescdin suflet şi să-ţi doresc succes. Însă, dacă ai vorbit ca proasta-n bâlci, dedata asta nu te mai votez, ci îţi adresez un sictir din toată inima.

De-o fi una, de-o fi alta, închei,nu cu ceva din Andon, ci din Toader Paleologu, ăla care te consideră o marepleaşcă: TRĂIASCĂ REGELE!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-04-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEA FANE
26 Iun 2011

Republica mareata vatra Astazi esti o biata satra Cu presedinte BADARAN Si prim-ministru Umil plavan.
Random image