2017-01-22 18:18


Fotoliul din odaia lui Adrian Năstase şi-o carte ce-am pierdut-o la alegerile din 2004

 |  19:18
Fotoliul din odaia lui Adrian Năstase şi-o carte ce-am pierdut-o la alegerile din 2004

Nu ştiu dacă aţi apucat să observaţi pe blogul lui AdrianNăstase fotografiile în care acesta apare alături de un suedez, Hans Wallmarkpe numele său. Imaginile sunt suprinse de Agerpres în cadrul unei întrevederioficiale ce s-a desfăşurat marţi la Parlament. Nu contează ce costume au ceidoi şi nici dacă suedezul avea sau nu o gaură în talpa pantofului. Precum nucontează conţinutul convorbirilor. Ce aş vrea eu să remarcaţi – şi pentru asta,deschideţi, vă rog, pagina 5 a ziarului de astăzi - e calitatea fotoliilor. Baroc,frate! Aşa ceva nici la Hamad bin Isa Al Khalifa, regele Bahrainului, n-o săvedeţi. Comparat cu decorul sălii în care simplul deputat Adrian Năstase l-aprimit pe suedezul Wallmark, mobilierul de la Palatul Cotroceni – trebuie săfiţi de acord cu mine – e compus din butuci şi lăzi. Comparaţia ne pune însă înfaţa unui exerciţiu imaginar: cum ar fi arătat astăzi România dacă la alegerileprezidenţiale din 2004 ar fi câştigat Adrian Năstase şi nu Traian Băsescu?

Daţi-mi voie să vă citesc doar câteva dintre ştirileziarului „dimineaţa”, singurul cotidian româneasc care a rezistat crizeifinanciare:

1.Deţinutul Băsescu, de laPenitenciarul Jilava, a înaintat ieri, 24 mai 2011, a şasea cerere anuală deeliberare condiţionată pentru bună purtare.

2.Premierul României,Octav Cozmâncă, a vizitat astăzi Clubul Pensionarilor Socialişti, ocazie cucare el a fost auzit şoptind: „M-am săturat! Conduc de 6 ani guvernul! Nu maipot! O să dau un ultim decret de naţionalizare, ca să vă mutaţi şi voi într-unzgârie-nori mai acătării şi apoi plec”.

3.Fostul avocat ElenaUdrea a anunţat că, date fiind efectele nefaste ale crizei financiare mondiale,cabinetul său de avocatură va fi transformat într-o Casă de Comenzi Alimentare.

4.Profesorul universitarde la Cluj, Emil Boc, a înaintat Ministerului Justiţiei o cerere de renunţarela cetăţenia română. Ministrul Cătălin Voicu a reacţionat dur, el anunţândreluarea lucrărilor la Canalul Dunăre - Bucureşti.

5.Preşedintele PNL, CălinPopescu Tăriceanu, a anunţat ieri-dimineaţă, într-o conferinţă de presă,activarea ultimului articol din Statutul PNL, care vorbeşte despre desfiinţareapartidului. Tăriceanu a adaugat că o parte dintre sediile PNL vor fi donatestatului, iar celelalte vor fi scoase la licitaţie pentru achitarea datoriilor.Contractul de atribuire a anunţurilor de licitaţie a fost preluat de ziarul„Dimineaţa”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image