2018-10-18 13:03


Geoană, vai Ponta, ce nucă tare!

 |  21:00

Un coleg de breaslă, cu care mă amuzam pe seama ultimelor năzdrăvănii ale pesediştilor, mi-a zis, la un moment dat: La ăştia e deja blestem, cine ajunge în fruntea partidului devine musai prostănac. Şi, ca să nu fie loc de interpretări, se referea fix la Victor Ponta.

Păi, cum să nu-i dau dreptate? Când, duminică, liderii PSD au reuşit să compromită, prin tâmpenia de referendum organizat de alde Mazăre la Constanţa, ideea lor creaţă că poporul o să pună mâna pe furci şi topoare ca să blocheze reorganizarea teritorială. Ca apoi, luni, să şi-o ia în barbă chiar de la Prostănacul lor din fruntea Senatului. Deja marţi, Ponta a încasat-o, incredibil, dar adevărat, şi de la protectorii săi Adrian Năstase şi Ion Iliescu. Vulpoii bătrâni s-au prins că rău cu rău, dar mai rău fără rău. Adică, dacă nu ne potolim dracului, ne-o trage Geoană, şi cine-o mai fi în spatele lui, de nu ne vedem! Semn că nu a priceput că a pierdut partida cu înlocuirea lui Geoană din a doua funcţie în stat nici după ce i-au transmis cei doi, Ponta a anunţat că merge mai departe, până la convocarea unui congres. Deh, poate s-a săturat de şefie, niciodată nu se ştie...

În schimb, de Geoană se pare că s-a prins câte ceva după experienţa celebrelor vizite, din 2009, la Moscova şi la Vîntu. La Washington nu a mai plecat ca prostănacul pe furiş de Băsescu. Doar a uitat să-şi anunţe şefii pe linie de partid. Cine l-o fi sfătuit?


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-05

TAGURI: mircea geoana, victor ponta, adrian nastase
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...