2017-01-24 19:31


Gigi la Primărie. Băieţii deştepţi la Energie

 |  21:00

Dimineaţă mă gândeam că o să am o duminică liniştită. Nu tu viscol, nu tu deszăpezire, nu tu transporturi cu ajutoare, nu tu verii Becali…Trebuie să recunosc că, încă, nu deschisesm televizorul de vineri seară, ceea ce vă doresc şi vouă. Fac prostia, pe care mi-o impune meseria, şi apăs un buton al telecomenzii. Boierie, pe DIVA era un film uşurel, taman bun de pierdut timpul. Dar, pe mine ştirile mă ard, aşa că dau pe unul dintre posturile de profil.

Pleoşc, Gigi Becali se laudă cu gura până la urechi cum a fost el sunat de Elena Udrea ca să susţină un candidat unic la Primăria Capitalei. Mă, da ăsta nu e la biserica aia a lui din Pipera, la ora asta? Cred că era, nefiind, cum aveam să realizez rapid, în direct. Bref, Gigi e de acord să se bage - nu în rahat ca de obicei, ci doar în Mişcarea Populară - cu condiţia să nu audă de vreo candidatură a lui Cristian Preda sau Toader Paleologu. Tii, ce a făcut cartea din oamenii ăştia doi! Nici mai mult, nici mai puţin, decât nişte indezirabili pentru trimisul lui Iisus printre noi, amărăştenii. Dacă Preda şi Paleologu nu sunt buni de primari, atunci logica ne spune că opusul lor e cel mai indicat. La imaginea lui, nu-i trebuie decât un program din două puncte: 1. sediul PMB se mută la Palat, împreună cu bugetul Bucureştilor. 2. Pomenile se vor da tot la Palat, după buget.

Cu un băiat deştept la Primărie şi alţi 77 la energie (ieftină) vom fi aranjaţi pe termen lung. Singura grijă care ne-ar mai rămâne e să plătim la timp taxele şi impozitele. Că să aibă ei de unde!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-14

TAGURI: Primarie, elena udrea, gigi becali, baieti desteptiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LAURA
27 Feb 2012

Nu stiu de unde atat de multa rautate.nu inteleg atitudinea romanilor.cand ne-a fost bine am fost alaturi de pdl, acum cand romania traverseaza o perioada mai putin buna din punct de vedere financiar aruncam cu pietre.trebuie sa ne gandim ca toata europa este in criza economica.de ce nu vrem sa intelegem ca noua chiar ne este foarte bine in comparatie cu altii? mai nou liderii aliantei usl se cearta intre ei. daca vor veni ei la putere ce vom face? am vazut recent un filmulet pe youtube cu noul apartament pe care crin antonescu l-a cumparat. observ ca in greva nu este chiar atat de rau.rusine crin antonescu. rusine!!!.
ION ILIESCU
27 Feb 2012

De acord cu Laura. Daca un tata nu isi tine in frau copii , ce se alege de acea familie? Daca Tariceanu si Varujan Dracunian lasau ceva in punga,PDL nu ar fi fost obligat sa ia acele masuri disperate...Hai, Hai...zicea mama mea odata ...o sa fie si mai greu....Bineinteles cu necoptii astia de copii din USL...
DARIA
27 Feb 2012

de ce denigrati toti imaginea doamnei elena udrea.din toti cei care va spuneti ideile si va impartasiti prostia aveti idee cate lucruri frumoase si benefice a facut elena udrea pentru romania.chiar si cei din alianta usl si-au dat seama ca liderul pnl, crin antonescu, doarme pe banii statului.de ce sa platesc pe acest mic ursulet care niciodata nu cred ca se va trezi din hibernare?de ce sa il aleg sa imi reprezinte interesele pe plan international, cand el nu face nimic nici acum.!!
EMILIAN
28 Feb 2012

sa ne fereasca d-zeu de "clanul" CORLEONEZILOR PIPERIENI. toto reiina a fost un mic copil pe langa giovani becali. el a transmis judecatorilor romani "destul de frumos" cine este IL CAPI DEI CAPI. Deci sa va fie clar(ca nu am rabdare sa va explic de 2 ori):Gigi-primar,Giovani-procuror general,................................caipishi?
Random image