2019-01-20 17:15


Goana păcătoasă după audienţe naşte monştri. Proşti, urâţi şi ipocriţi

 |  17:12
Gabriela Dumba

Commedia dell'arte, revăzută şi adăugită. Sau, ultima emisiune din acest sezon a show-ului păcătos în care spectacolul a atins cel mai de jos nivel al grotescului. Bufonii şi curtezanele lui 2013, prezenţi noapte de noapte pe canapeaua lui Capatos au considerat că s-ar putea dezlănţui şi mai abitir în spatele unei măşti, găsind în asta, probabil, un alibi pentru imbecilitatea crasă pe care o promovează, în schimbul unei celebrităţi temporare şi-unui mărunţiş de-o ciungă. Precum struţul care îşi ascunde capul în nisip pentru a evita pericolul, indivizii în cauză şi-au pitulat prosteala după o mască şi-un costum de carnaval. Eşec total însă. N-au făcut decât să-i sporească din intensitate.

Balul mascat cel păcătos a debutat cu ex-incestuoasele surori lesbi, proaspăt siliconate şi lepădate de haina păcatului. Mai nou, sunt două tinere ingenue, surori iubitoare, ele, între ele, dar nu în genul acela. Ci altul. Îngeresc, adică. Nu diavolesc ca până mai ieri. Între două fâlfâieli de gene, false şi ele, şi trei pipăieli pe silicoane, surorile mincinoase şi-au arătat şi fundul, în nu-stiu-ce-scenetă de camera ascunsă. Din nou, o prosteală inimaginabilă, calificabilă doar acolo, în minutele de emisie rezervate lui Capatos.

De altfel, Capatos este mai mult decât un simplu prezentator al unui show de foarte prost gust, dar aflat în topul audienţelor, semn că poporul îşi dă pâinea de la gură pentru circ. Capatos a devenit o stare de fapt, este chintesenţa grotescului, este sentimentul care însufleţeşte orice personaj de ultimă speţă care apare la TV, este aerul pe care îl respiră tufarele, şi mizilii, şi catangele, şi mitoşerii. Şi ar mai fi simbolul mârşăviei de a-ţi vinde căsnicia la televizor, al ticăloşiei de a minţi privind în ochi telespectatorul - dar poate că asta şi merită- şi al ipocriziei de a urzi scenarii de care te lepezi la prima dovadă a minciunii.

După momentul nou-intratelor în showbiz surori cu atât de multe calităţi pentru a se afla în acel platou - şi lesbi, şi siliconate, şi ipocrite, şi cu fundu' pe-afară- s-a dezlănţuit circul! Puzderie de bufoni şi curtezane, cu sau fără chiloţi, au năpădit platoul care pe frânghie, care pe trotinetă, care pe propriile picioare, cu poalele-n cap şi mintea-n piuneze. Îmbrăcat în alb, Serghei Mizil s-a şi prezentat, la un moment dat: “Eu sunt un vibrator ca să i-o dau la c.r lui Tutankamon”. Ce-ar mai fi de spus…

În toată acea cloacă pestriţă, de personaje desprinse parcă din Commedia dell'arte, fiecare dintre ele exponentele unei anumite categorii sociale, singurul individ normal părea a fi naivul Gigel Frone. Deşi inclus în acea adunare exclusivistă cu scopul de a fi ironizat - ca şi când virginitatea sau naivitatea lui, tipică omului sărac, pus toată viaţa la colţ de şmecherii societăţii, ar fi defecte care cer a fi batjocorite- Gigel Frone părea singurul individ cu toate ţiglele pe casă de acolo.

Spre deosebire de restul ipocriţilor care îşi pun poalele-n cap cum simt mirosul banilor, golanilor în stare să-şi vândă şi nevasta, şi mama, şi poate şi copilul pentru câteva minute pe sticlă, micuţul Gigel Frone şi-a câştigat dreptul de a fi televizat prin vocea pe care o are. Atunci când este lăsat să cânte - după miştocăreala pe care o înghite obligat-fortat în fiecare emisiune în care îl invită şacalii aflaţi în goana după audienţă - omuleţul ăsta tot timpul zâmbitor îţi face pielea de găină. Restul dintre ei, doar nervii tochitură!

Balul măscăricilor (ne)mascaţi s-a finalizat cu un dans la bară executat, ireproşabil de altfel, de un bărbat pe tocuri care, în loc de aplauze, a primit palme pe fund de la asistentele fără chiloţi. Despre ce vorbim…

Doamne, mare Ţi-e grădina, dar cei care îi sar gardul demonstrează cu vârf şi îndesat că banul este ochiul Dracului, iar goană după înavuţire chiar naşte monştri dintre cei mai urâţi şi mai răi!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-29

TAGURI: goana, pacatoasa, audiente, capatos, monstri, bufoni, bal, mascat, grotesc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...