2019-03-19 04:07


Halloween cu Băsescu şi Jeffry Franksenstein

 |  20:57
Halloween cu Băsescu şi Jeffry Franksenstein

Ca şi criza economică, Halloweenul este importat dinStatele Unite. Dacă amintita criză nu a lovit prea tare în cluburile de fiţe,sărbătoarea monştrilor se desfăşoară mai ales în Bamboo. Era păcat să nutremure şi restul populaţiei, taman de Ziua Groazei. Aşa că s-a pus în scenăcolindul lui Franksenstein la Palatul Cotroceni.

Acest pelerinaj a fost efectuat şi în preajmasărbătorilor pascale, când FMI a amânat luarea unei decizii, zile în şir, pânăcând n-a ieşit preşedintele Băsescu, pe 6 mai, să certe poporul că mănâncă preamult din banii de investiţii în clientela PDL. Să vii acum, la jumătate de an,şi să rupi acordul, e ca şi cum ai fugi cu o femeie pe o insulă, ai scufundaiahtul şi peste ceva vreme ţi-ai da seama că nu o mai iubeşti. Nu e, însă,imposibil pentru regimul BăBoc.

Până se va termina tarantela negocierii, rămâne o singurăconcluzie fermă: nu-i mai certaţi pe poliţiştii care s-au dus să protesteze laCotroceni ca să obţină salarii de la Boc. Iată că şi dl Franks a făcut acelaşilucru. Sper să nu fie acuzat de subminarea puterii de stat.

Cât despre participarea premierului Boc la discuţii, afost anunţată ca o mare victorie a Executivului de către purtătoarea de cuvânta Guvernului.

Indiferent de rezultatul negocierilor, sunt convins căbugetarii, pensionarii, militarii, angajaţii firmelor private care nu lucreazăcu primarii PDL, într-un cuvânt, toată lumea este îngrozită. Mai ales căpreşedintele a anunţat încă de ieri că ieşirea din criză este o manipulare apresei. Cam asta este, de fapt, reforma: înainte de 2009, populiştii şidemagogii de la PNL, slugi ale corupţilor de la PSD, susţineau că economiaduduie, deşi era rău în Europa. Astăzi, reformatorii de la PDL şi-au asumatadevărul: nu putem să ne salvăm fiindcă Europa merge rău. Ra-ţi ai dracu’,Sarcoziule şi Mercăloaico, cum mai complotaţi voi cu mogulii să nu ne lăsaţi sătrăim, aşa cum ne cere preşedintele tuturor românilor, bine!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-04-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SILE
01 Noi 2010

De recitit Ivan Turbinca. Cam tot asa vrem noi sa pacalim criza cum a pacalit el moartea. Numai ca acolo e o poveste. Noi traim in realitate. Si daca nu intelegem ca trebuie sa facem concret anumite lucruri(reforme reale) e nasol. Nu ne foloseste la nimic sa dam vina pe F M I , problema e la noi in batatura. O zi buna!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...