2017-01-24 17:08


Hrebenciuc, Vosganian şi Videanu, pionii lui Niculae?

 |  21:00

De câteva luni, de când am aflat de existenţa dosarului Romgaz-subminarea economiei naţionale, mă tot gândesc în ce mod ar fi putut comite omul de afaceri Ioan Niculae această infracţiune gravă. Abia astăzi am înţeles că fapta s-a comis de la sine, iar autorul aproape că nu există. Undeva acolo, într-un loc bine dosit, care se cheamă bugetul statului, zăcea un purcoi de bani. Iar în jurul său amuşina un grup de băieţi deştepţi. Ca să nu le ia altcineva prada, oamenii au hotărât să o împartă între ei. Cu siguranţă, dacă nu erau ei, ar fi fost alţii. Şi pentru că le trebuia o unealtă, aceasta s-a chemat Ioan Niculae.

Constatarea de mai sus vine după o discuţie lămuritoare cu o sursă judiciară. Pe principiul borcanului cu miere, o grupare de băieţi aflaţi la butoane au constatat că în România există un “coş” de gaz foarte ieftin. Dar care oricum nu ajunge pentru toţi. Aşa că, în loc să-l dea populaţiei, spitalelor, azilelor de bătrânisau unora care chiar aveau nevoie disperată de el, l-au palmat. Şi au dat mulţimii gazul importat de la ruşi, la preţuri mult mai mari. Iar noi, cu toţii, am plătit ca fraierii ceea ce ne-a băgat pe gât această gaşcă de care vorbeam.

Procurorii spun acum că pe lista acestui tip de băieţi deştepţi s-ar afla şi doi foşti miniştri: Videanu şi Vosganian. Adică să nu fi acţionat aceştia, la fel ca toţi cei din Guvern, în interesul naţional şi implicit al populaţiei?!  Să-l fi folosit ei, politicienii, pe Niculae, ca o unealtă?! Tot de la procurori am aflat recent că şi într-o campanie a PSD-ului acelaşi personaj ar fi fost jumulit de bani. Dar oare nu ne-ar fi lămurit strategul din campanie, Viorel Hrebenciuc, dacă o asemenea faptă groaznică s-ar fi petrecut?! Poate a uitat...

În loc de epilog: În lumea asiatică, acolo unde resursele sunt aspru drămuite, pentru subminarea economiei naţionale se dă pedeapsa capitală. Norocul nostru că am intrat în lumea bună, că altfel probabil că mergeam pe stadioane şi pentru altceva decât meciurile de fotbal...


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-06

TAGURI: Romgaz, Videanu, Vosganian, Niculae, HrebenciucComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IOAN
06 Ian 2012

Daca-i asculti pe toti citatii de mai sus, niciunul nu spune ca a gresit cu ceva. Asa sa fie?
CIUPINGHER
06 Ian 2012

Videanu si-a construit palatul ala zice-se, din zarzavaturile vandu-te de maica -sa si a lui in piata din Videle!!! Asa o fi !!??
MIHAI
09 Ian 2012

Eu nu-l pot considera ca necinstit pe Ion Nicolaie. Sa ne gandim putin la o vorba ROMANEASCA si care spune cam asa: nimeni nu va spune doamne ia-mi, toata lumea spune doamne da-mi. Daca Ion N. a gasit cu usurinta oameni PROSTI sau care se preteaza la excrocherii, el s-a bucurat si poate o fi ras in hohote si a dansat de bucurie de norocul care a dat peste el.
Random image