2017-01-18 10:13

EDITORIAL


Idila Vanghelie-Oana Mizil, mănuşă pentru Ponta

 |  23:04

Deşi lăsat în urmă de evenimentele din ultima vreme, la mijlocul acestei săptămâni şi-a făcut loc în agenda publică un alt scandal în PSD. Cică primarul de la sectorul 5 şi cu distinsa lui colegă, Oana Niculescu Mizil ar forma, în taină, un cuplu. Şi asta, din postura de politicieni căsătoriţi cu acte-n regulă. Colac peste pupăză, zvonacii spun că primarul ar fi gata să-şi părăsească partenera de viaţă, în timp ce amanta aproape că i-a scos soţului papucii la uşă.

Pentru publicul larg, ştirea cu pricina nu valorează mai mult decât o bârfă de tabloid. Suculentă, ce-i drept, dar nicidecum suficient de picantă încât să suscite interesul în mod special. La urma urmei, nici nu putea să concureze cu dosarele lui Ioan Niculae sau cu războiul nedeclarat dintre Raed Arafat şi preşedintele Traian Băsescu. Şi totuşi, mica ştire mondenă a creat panică în anumite cercuri.

Puţini ştiu faptul că Oana Mizil nu este un personaj foarte iubit în PSD. De ce oare, e greu de explicat. Cert este că această antipatie şi-a pus amprenta inclusiv asupra carierei politice a doamnei mai sus menţionate. Nici măcar faptul că a lucrat o perioadă la Cotroceni, palat considerat o adevărată rampă de lansare, nu i-a adus acesteia succesul scontat. Dar revenind la oile noastre, adică la ştirea cu idila, ea a picat foarte prost fix pentru Marian Vanghelie. Şi nu mă refer aici la faptul că poate l-a alergat nevasta cu făcăleţul prin casă. Ci la modul în care i-ar fi putut fi afectate planurile politice. Deşi nu a spus-o public, sunt convins că primarul de la 5 cochetează cu ideea de a pleca din partid. Între el şi Victor Ponta nu mai e de mult nimic. La fel de convins sunt şi de faptul că plecarea lui Marian Vanghelie s-ar putea lăsa cu mai multe demisii din PSD, acesta având şi el oamenii lui acolo. Care oameni, tocmai au aflat de la televizor că favoritul lor e în tandreţuri cu "proscrisa" Niculescu Mizil.

Bulversată de această informaţie, tabăra lui Vanghelie ar putea face pasul înapoi în eventualitatea unei rupturi în partid. Adică în loc să meargă alături de Oana lui Marian, să aleagă răul cel mic, adică rămânerea alături de Ponta şi ai lui. Coincidenţă sau nu, exclusivitatea privind idila lui Vanghelie a fost dată fix pe postul de televiziune patronat de Sebastian Ghiţă. Adică la prietenul lui Victor Ponta. De-asta ar trebui să aşteptăm cu interes şi o mişcare de trupe în interiorul PSD, în viitorul apropiat. Asta, dacă nu vor zgudui mai repede acest partid procurorii anticorupţie, cu dosarul finanţărilor din campania electorală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: idila, vanghelie, oana mizil, victor ponta, manusaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GRASU
14 Ian 2012

ce daca sunt oameni polit ici n-au voie sa se iubea sca?pe persoana fizica de sigur si fara haine de ze ghe.... bravo lor... sa f ie intr-un ceas bun...
IOAN
15 Ian 2012

Pacat ca Oana Mizil s-a i mbracat in zeghe in fata lui Basescu la Parlamemt! Putea sa-i imbrace pa Hr ebenciuc si Negoita si er a cool.
MARIAN
16 Ian 2012

Madam Andronescu pe care Vanghelie a sustinut-o si sponsorizat-o in campani e se pregateste sa-i ia l ocul lui Marean Vanghelie . Ponta este artizanul a ctiunii secondat de pudel ul d-nei Cati Andronescu, numitul Costoiu, un ifra ctor tinut in brate de pr ofesoara si facut si prof esor la Politehnica. Mize ria di PSD a ainceput sa dea pe afara.

Adauga un comentariu

Random image