2017-01-16 23:58

EDITORIAL


Îl schimbă sau nu-l schimbă. A treia posibilitate nu există

 |  19:23
Îl schimbă sau nu-l schimbă. A treia posibilitate nu există

Dacănu v-au plăcut lucrările de sâmbătă şi duminică ale Congresului PDL, Direcţiade Spectacole şi Diversiuni a PDL vă invită, dragi telespectatori, la un „Dacădoriţi să revedeţi”. Din repertoriu: cântece de înlocuire a premierului Boc şidoine de jale tehnocrată.

Nicin-a apucat bine William Brânză să-şi revină din extazul câştigării unui loc desecretar executiv (cităm de pe pagina acestuia de Facebook: “Am câştigat! Deastăzi sunt secretar executiv în BPN- PDL, cel mai înalt for de conducere alpartidului. Victoria mea este victoria noastră, a tuturor românilor dinstrăinătate care, prin mine, sunteţi pentru prima dată reprezentaţi permanentîn BPN. Mulţumesc tuturor pentru sprijin şi încredere!”), că acum trebuie sătreacă la treabă şi să explice românilor de ce să fie sau să nu fie schimbatEmil Boc de la conducerea Guvernului.

CaBrânză, tot pedelistul. I-auzi la Roberta Anastase cum cântă din bucium: „E firesc să existe o evaluare şi putem sădecidem ceea ce considerăm că este necesar”. Ia ciuliţiurechile şi la Cristian Boureanu: “Cred că depinde foarte mult de EmilBoc.E o decizie personală şi cred că trebuie luată extrem de repede şi deferm într-o direcţie sau în cealaltă”.

Agenţiile de ştiri comentează şi ele, în surdină: „Surse politice citateduminică de HotNews.ro au susţinut că rezultatul Convenţiei PDL este un trocfăcut de Emil Boc cu Traian Băsescu. Băsescu i-ar fi acordat sprijinul total luiBoc în schimbul promisiunii de a renunţa la fotoliul de premier”.

Maigrav e că şi liderii Opoziţiei intră-n roluri de căluşari. Crin Antonescu: „DacăBoc va fi înlocuit, USL va încerca să constituie altă majoritate şi să cearăpremierul”.

Chiar nu-şi dă nimeni seama că nu se întâmplă nimic dacăGuvernul României, în administraţia Băsescu, e condus de Emil Boc sau deoricine altcineva decât Emil Boc? Întrebarea corectă nu e dacă Emil Boc va fisau nu înlocuit de la şefia Guvernului, ci cât a mai rămas până la următoarelealegeri prezidenţiale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-11-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image