2018-12-14 14:52


Imaturitatea lui Băsescu s-a autodenunţat

 |  21:00

Când a vrut să-l umilească pe Emil Constantinescu, considerat de toată lumea un preşedinte mediocru, Traian Băsescu ne-a servit, spre deliciul urechilor, o expresie neaoşă: „Nu a lăsat nici o dâră!”. Când s-a enervat pe o jurnalistă prea insistentă, preşedintele de sub cămaşa muncitorească a catalogat-o drept „ţigancă împuţită”. Când a dorit să-l persifleze pe Victor Ponta, Băsescu l-a definit „imatur politic”.

La învestitura Executivului USL, preşedintele românilor s-a opintit în relaţia de curtoazie cu ministrul de externe. Când a venit vremea să dea mâna cu Andrei Marga, maturitatea lui Băsescu s-a dovedit a fi adormită de abureala jocurilor politice infantile. Şi la ce bun comportamentul de preşedinte de bloc al lui Traian? Doar pentru a vedea norodul la ceas de seară cum ministrul de externe şi preşedintele ţării au relaţii neprotejate diplomatic? Prin modul său de a trata conflictul cu Marga – rectorul care l-a comparat cu Mussolini pe Băsescu (la aşa preşedinte matelot, aşa ministru fan Putin!) –, şeful de la Cotroceni a demonstrat că transformă o luptă de clasă într-una personală, că a început să aibă un comportament de om mic. Şi chiar dacă ar fi vrut să arate lumii că Marga e pus la externe de Voiculescu numai ca să-l enerveze şi să aibă Felix&Comp motiv să-l suspende din nou - cum prezice apocaliptic Lăzăroiu -, tot e imatură ieşirea lui Băsescu: nu a făcut decât să le cânte-n strună şi să arate că-i e frică de viitoarea majoritate din Parlament.

Aseară, s-a văzut limpede că jucătorul Traian şi antrenorul Băsescu au obosit şi că mai pot să producă doar un discurs anost, fără subiect şi predicat şi presărat - total neinspirat - cu poante desuete. Poate a venit vremea schimbărilor de generaţie şi nu mai este cazul să-l reţinem pe preşedinte peste program!

Victor Ponta este tânăr. De aceea, noi zicem că premierul ar trebui să se preocupe de promulgarea unui pachet de legi cu dedicaţie pentru tineri – cei mai mulţi şomeri. Exemple pe această temă se găsesc în Canada, Germania sau în Anglia. Cu siguranţă, PUTEREA îl va susţine pe Victor Ponta în acest demers legislativ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-08-03

TAGURI: imaturitate, basescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EMIL
09 Mai 2012

Spui "Aseară, s-a văzut limpede că jucătorul Traian şi antrenorul Băsescu au obosit" Iluzii "maestre" :-)
SILE
10 Mai 2012

Nici eu nu cred ca Basescu a obosit. Cei care-i vor capul s-ar putea sa aiba o surpriza neplacuta. Pentru ca important pentru tara e sa se faca o reforma reala oprita pina acum de fiecare data inainte de a fi pornita.Numai ca totul tine pin-se rupe. O zi buna
MARIANA BRASOV
10 Mai 2012

nu basescu nu a obosit ci stie bine ce are de facut, iar cu acele acuze pe care tov.mihai pilsu le aduce iar inprimplan apartin trecutului si nu cred ca basescu prin asta se defineste sa nu uitam ca si ilici kghebistul a facut acei oameni di piata universitatii tradatori, golani, pe ziaristi prosti pe geoana prostanac si mineriada care este cea mai grava asa ca lasane tov.mihai.
EBU
12 Mai 2012

Mariana, totusi sa nu-l comparam pe Basescu , semianalfabet cu Ion Iliescu. Iliescu este un om civilizat care impune respect iar Basescu este .....alcoolic. Sa nu comparam diamantul cu mangalul
MIHAI
13 Mai 2012

Da, basescu a avut dreptate cand a spus ca un presedinte de tara va lasa o urma dupa ce va pleca. Sigur, dupa ce basescu va pleca, urma lui va mirosii puternic a alcool, a incultura, a minciuna, a hotie, a mafie, a lichelism politic.......etc. Doamnea-juta sa ne vedem scapati de o asa ;valoroasa bijuterie; AMIN.
Random imageUltimele stiri


loading...