2018-12-10 08:36


Inginerul Popescu de la Senat şi incendiile

 |  16:51
Roland Cătălin Pena

Ieşirile inginerului Popescu de la Senat, cum îl respectă un distins scriitor şi om de cultură, sunt tot mai distractive. Am şi râde dacă nu ne-ar apuca plânsul când ne amintim că cetăţeanul este al doilea om în stat. După nenorocirea din clubul Colectiv, liberalul ăsta roşu a tras luni concluzia: deficiențele care au provocat tragedia de la clubul Colectiv par să fie legate de nerespectarea legislației în vigoare. Am citat din Agerpres.

Tot de pe agenţia naţională de presă am aflat că inginerul are şi soluţii: dacă va fi nevoie de „anumite modificări sau adăugiri legislative”, parlamentarii vor acționa cu promptitudine în acest sens. Asta e de-a dreptul competenţă vizibilă cu ochiul liber, nu alta!

Nu ştiu unde era anul trecut domnul inginer de la Senat, când au ars trei fete într-un club din Constanţa, dar e clar că omul nu mai este de multă vreme în boii lui.

Alţi doi specialişti, e drept că doctori, nu ingineri, zburdă liber pe la diverse accidente. Ce contează că unuia i-a murit motociclistul din fruntea coloanei căzut într-o groapă, iar alălalt nu găseşte un planor prăbuşit nici să-l pici cu ceară? Ultimului nici nu ai ce să-i ceri, el fiind arab, nu moţ. Primului i-ai cere, dar n-ai de unde.

Aşa de convinşi par peneliştii de concluzia precedentă încât au retras de pe ordinea de zi de luni a plenului Senatului moțiunea simplă împotriva vicepremierului Gabriel Oprea, urmând să o redepună după ce „lucrurile vor evolua pe un făgaș normal”. Iată cea mai bună dovadă că în PNL au rămas suficienţi ingineri şi după plecarea lui Popescu din partid.

Arde-i-ar pe toţi lefurile ălea pe care tocmai şi le măriră! Ori, şi mai bine, mânca-i-ar corupţia!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-03

TAGURI: senat, colectiv, incendii, arde, foc, gabriel oprea, coruptia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...