2018-10-22 09:11


Inteligenţa uneperistă există

 |  16:19
Roland Cătălin Pena

Doar de puţină răcoare a fost nevoie pentru ca UNPR să-şi ia un nou avânt pe drumul de a deveni ăl mai mare partid din ţară. Uniunea „interesului naţional”, dar mai mult a generalului-doctor Gabi Oprea, a aruncat pe piaţă cinci teme de dezbatere, una mai tare decât alta: renaşterea naţională, funcţionarea statului, rolul României în lume, funcţionarea economiei şi noul stat social. Şi astea, permiteţi să raportez, sunt doar o parte din programul „Siguranţă şi prosperitate pentru România”. Să trăiţi!

Preşedintele UNPR ne-a şi explicat, ca la ăia mici, cum se traduce fiecare. Prima ne va încuraja să ne înmulţim, a doua va creşte salariile bugetarilor, iar împreună cu celelalte trei vor face ca să fie bine, ca să nu fie rău. Tii, câtă inteligenţă nebănuită de nimeni zăcea în UNPR!

Până una alta, generalul-doctor spune că la Codul Fiscal vor vota, ca întotdeauna, cu coaliția de guvernare din care fac parte, după ce la discuția de joi reprezentanții UNPR vor participa fără nici un mandat. Iată dovada că până şi inteligenţa uneperistă are şi ea limitele ei.

Ăst timp, planorul şi preşedintele Iohannis sunt de negăsit. În schimb, SRI şi-a identificat purtătorul de cuvânt ideal în persoana unui ziarist. Păi nu şi sereiştii şi jurnaliştii lucrează cu informaţii? Treaba e că devine din ce în ce mai greu să stabileşti care sunt unii şi care sunt ceilalţi. Mare minune dacă mulţi nu sunt doi în unul.

Printre atâtea veşti bune pe plan intern, o ştire tristă face ocolul pământului: „Batman din Baltimore” a murit duminică într-un accident rutier. Până şi tu, Batmane?


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-20

TAGURI: inteligenta, unpr, gabi oprea, cod fiscal, batman
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...