2017-01-18 10:25

EDITORIAL


Linişte, vă rog! Primeşte Năstase

 |  21:00

Ca Tecău la Merlbourne, Adrian Năstase ridica deasupra capului, mai ieri, Trofeul Aroganţei, premiat de Înalta Curte cu doi ani de închisoare. Cu executare şi recurs. Deşi aceeaşi instanţă l-a lăsat orfan de dosarul „Mătuşa Tamara”, Cel Mai Bun Premier pe care l-a dat Tărtăşeştiul ţării, cum le place să-l alinte pesediştii de curte, mai are încă şanse să realizeze Marele Şlem înaintea lui Djokovic. Doar marţi avu termen în cauza Zambaccian. Başca, dosarul care zace la DNA privind concesionarea Lacului Văcăreşti. Şi Dumnezeu, plus Daniel Morar, ştie câte altele or mai fi în traista procurorilor.

Cum omul are, lucru pe care îl stabilirăm, toate şansele să primească din greu, şi nu să dea, cum se obişnuise ca premier, e de neînţeles de ce Victor Ponta se declară dezamăgit. Doar dacă nu este bandit, ceea ce se pare că e cu asupra de măsură, dacă citeşti toată declaraţia lui de după pronunţarea condamnării celui care îl intitulă Micul Titulescu: „Până la un verdict definitiv, nu vreau să comentez mai mult. Şi cred că nu este cazul ca noi, politicienii, să comentăm prea mult un verdict înainte ca el să fie definitiv”.

Ete, sanchi, peste noapte Victoraş lăsă „justiţia lui Băsescu” să lucreze de capul ei. Ipocrit, mic! Se prinse şi el că, dacă Năstase iese curat şi uscat din meciul cu doamna legată la ochi, nu-l mai prinde tricoul în fruntea PSD, după cum, cu acelaşi talent, autorul aici de faţă scria în urmă cu vreo lună şi ceva.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-18

TAGURI: Inalta curte, condamnare, Inchisoare, adrian nastase, victor pontaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MANOLE
01 Feb 2012

Ei mai Fefe... asta e... numai noi cei care ne bat em capul cu toate problem ele zilnice, sclavii banc ilor, ai politicienilor, ai bugetarilor ( nu toti, mai sunt unul, doi care traiesc numai din salariu si nu au afaceri sau alt e cele.... ) stim cum e.. .. Noi cei care platim od ata la salariu ca sa ne m earga copiii la scoala si inca o data la meditatii ca sa invete ceva, noi c are platim odata la salar iu pentru ca daca ne imbo lnavim sa fim tratati si odata la medic sau la cli nica privata unde prestea za acelasi medic ca sa ne facem bine.... Asta e... . Mai zile si tu si mai c u foc!
MANOLE
01 Feb 2012

Si inca ceva.... Ce dracu " astepti?! Nu stii ca po liticienii sunt nevinovat i.... Asa sunt ei! Oameni i inteligenti, competenti au auzit si de vorba aia : " te-amesteci cu tarate le, te mananca porcii! " Cu cine sa schimbam clasa politica?! Oamenii compe tenti stau in banca lor, isi vad de servici si " p latesc, platesc, platesc. ..." ca-n reclama....
MANOLE
01 Feb 2012

Si te mananca undeva sa a mintesti si de dosarul al a cu termopanele... Pai c e? Nu ti-e rusine? Vrei s a-l traga curentul si sa raceasca la oua? Normal c a si-a pus omul termopane . Ouale lui Tamara.... it i dai seama, pe langa fap tul ca de atatia ani cole gii lui politicieni, invi tati de el sa le numere, nu au reusit, sa se mai s i strice..... Sau poate n umai sunt, le-au mancat u rmasii lui aliati....
COLONELU
01 Feb 2012

Pentru orice om rational si obiectiv este limpede ca aceasta sentinta murda reste rau obrazul Justiti ei din Romania:nu exista prejudiciu dovedit,nu exi sta parte vatamata sau pl angere,iar actiunea incri minata nu avea nici o leg atura directa cu primul-m inistru de atunci (cu ata t mai putin cu candidatul la Presedentie din noiem brie 2004).Instanta nu a gasit un articol de lege unde sa incadreze clar ac easta condamnare care a f ost un asasinat politic l a comanda !

Adauga un comentariu

Random image