2016-12-10 15:02

EDITORIAL


Linişte, vă rog! Primeşte Năstase

 |  21:00

Ca Tecău la Merlbourne, Adrian Năstase ridica deasupra capului, mai ieri, Trofeul Aroganţei, premiat de Înalta Curte cu doi ani de închisoare. Cu executare şi recurs. Deşi aceeaşi instanţă l-a lăsat orfan de dosarul „Mătuşa Tamara”, Cel Mai Bun Premier pe care l-a dat Tărtăşeştiul ţării, cum le place să-l alinte pesediştii de curte, mai are încă şanse să realizeze Marele Şlem înaintea lui Djokovic. Doar marţi avu termen în cauza Zambaccian. Başca, dosarul care zace la DNA privind concesionarea Lacului Văcăreşti. Şi Dumnezeu, plus Daniel Morar, ştie câte altele or mai fi în traista procurorilor.

Cum omul are, lucru pe care îl stabilirăm, toate şansele să primească din greu, şi nu să dea, cum se obişnuise ca premier, e de neînţeles de ce Victor Ponta se declară dezamăgit. Doar dacă nu este bandit, ceea ce se pare că e cu asupra de măsură, dacă citeşti toată declaraţia lui de după pronunţarea condamnării celui care îl intitulă Micul Titulescu: „Până la un verdict definitiv, nu vreau să comentez mai mult. Şi cred că nu este cazul ca noi, politicienii, să comentăm prea mult un verdict înainte ca el să fie definitiv”.

Ete, sanchi, peste noapte Victoraş lăsă „justiţia lui Băsescu” să lucreze de capul ei. Ipocrit, mic! Se prinse şi el că, dacă Năstase iese curat şi uscat din meciul cu doamna legată la ochi, nu-l mai prinde tricoul în fruntea PSD, după cum, cu acelaşi talent, autorul aici de faţă scria în urmă cu vreo lună şi ceva.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-18

TAGURI: Inalta curte, condamnare, Inchisoare, adrian nastase, victor pontaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MANOLE
01 Feb 2012

Ei mai Fefe... asta e... numai noi cei care ne batem capul cu toate problemele zilnice, sclavii bancilor, ai politicienilor, ai bugetarilor ( nu toti, mai sunt unul, doi care traiesc numai din salariu si nu au afaceri sau alte cele.... ) stim cum e.... Noi cei care platim odata la salariu ca sa ne mearga copiii la scoala si inca o data la meditatii ca sa invete ceva, noi care platim odata la salariu pentru ca daca ne imbolnavim sa fim tratati si odata la medic sau la clinica privata unde presteaza acelasi medic ca sa ne facem bine.... Asta e.... Mai zile si tu si mai cu foc!
MANOLE
01 Feb 2012

Si inca ceva.... Ce dracu" astepti?! Nu stii ca politicienii sunt nevinovati.... Asa sunt ei! Oamenii inteligenti, competenti au auzit si de vorba aia: " te-amesteci cu taratele, te mananca porcii! " Cu cine sa schimbam clasa politica?! Oamenii competenti stau in banca lor, isi vad de servici si " platesc, platesc, platesc...." ca-n reclama....
MANOLE
01 Feb 2012

Si te mananca undeva sa amintesti si de dosarul ala cu termopanele... Pai ce? Nu ti-e rusine? Vrei sa-l traga curentul si sa raceasca la oua? Normal ca si-a pus omul termopane. Ouale lui Tamara.... iti dai seama, pe langa faptul ca de atatia ani colegii lui politicieni, invitati de el sa le numere, nu au reusit, sa se mai si strice..... Sau poate numai sunt, le-au mancat urmasii lui aliati....
COLONELU
01 Feb 2012

Pentru orice om rational si obiectiv este limpede ca aceasta sentinta murdareste rau obrazul Justitiei din Romania:nu exista prejudiciu dovedit,nu exista parte vatamata sau plangere,iar actiunea incriminata nu avea nici o legatura directa cu primul-ministru de atunci (cu atat mai putin cu candidatul la Presedentie din noiembrie 2004).Instanta nu a gasit un articol de lege unde sa incadreze clar aceasta condamnare care a fost un asasinat politic la comanda !

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

DNA solicită condamnarea deputatului Cătălin Rădulescu la închisoare cu executare DNA a solicitat luni, la ÎCCJ, condamnarea deputatului PSD Cătălin Rădulescu la trei ani de... 05 Dec 2016 | (0)
Decizie definitivă: Victor Becali rămâne în închisoare Victor Becali rămâne în închisoare, potrivit unei decizii a Tribunalului Constanţa care a... 21 Noi 2016 | (0)