2019-03-19 10:13


“Lovitura de stat” a poliţiştilor – o fumigenă marca Băsescu

 |  19:40

Astăzi, la ora 11.00,sunt chemaţi la Parchet, poliţiştii protestatari despre care s-a anunţat că auapărut înarmaţi la porţile Palatului Cotroceni. În câteva zile, noul ministrude interne, Traian Igaş, îi va prezenta lui Traian Băsescu raportul asupraprotestului poliţiştilor din 24 septembrie. Decizia de amânare a survenit joiatrecută, dată fixată chiar de către preşedinte, fără să se spună din ce motive.Probabil, dacă existau probe certe, le-am fi aflat până acum, preferându-se săse arunce fumigene, gen lovitură de stat, pusă la cale de revoluţionari. Înurma verificărilor întreprinse de oamenii (încă) ai lui Blaga, nu au fost găsitevinovăţii concrete, pentru că a fost un marş al disperării. După ce că i-a lăsatfără bani, Zeus vrea acum să-i şi aresteze. Cei desemnaţi să întocmească unastfel de raport (stupid) nu au reuşit să descopere mai mult decât că cinci(sau trei?) şefi de post de prin comunele ţării au venit înarmaţi la miting,precum John Wayne în Rio Bravo. De altfel, unul dintre ei, ajutor de şef depost, spunea că nu a avut la el decât tocul gol, în care îşi ţinea pachetul de ţigări.

Ar trebui ca în afaraimaginilor surprinse de Jandarmerie, anchetatorii să mai deţină şi alte probe împotrivacelor din Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual(SNPPC). Trebuie spus că acest sindicat este cel mai mare şi cuprinde 75% dinefectivele poliţiştilor.

Vă mai aduceţi amintecomunicatul potrivit căruia Traian Băsescu i-a chemat la Cotroceni pereprezentanţii Corpului Naţional al Poliţiştilor (CNP)? Din această ştire depresă, lumea trebuia să vadă că preşedintele, deşi a fost înjurat de poliţişti,a fost cel care le-a întins o mână. Fals. Confuzia a fost cu atât mai mare cu câtcei din CNP nici măcar nu participaseră la miting. Şi atunci de ce a stat preşedintelede vorbă cu ei? Tocmai pentru impresia artistică, să se vadă că dacă cineva îidă o palmă, şeful statului întoarce şi obrazul celălalt. Pentru sindicaliştiiadevăraţi, ceilalţi nu există, cică fac parte din conducerea Poliţiei şi suntpe statele de plată ale Ministerului de Interne. Practic, nu-i recunosc ca şicolegi.

Se tot aude că raportul,pe care îl va primi preşedintele, va cuprinde informări de la Jandarmerie, IGP,DGIPI şi DGA. De la Jandarmerie le-aţi văzut.

P.S.: Oficial, nus-au cerut liste cu participanţii la protestul din 24 septembrie. Dar, petelefoane, da.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-06-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


COSTACHE
04 Oct 2010

Pssst, sa va vand o informatie! S-au facut 180 de zile de cand a inceput arestul preventiv pentru Catalin Voicu. Nu-mi este prea simpatic individu', ca nu-mi place "imaginea" lui, dar... mai mult de 180 de zile de arest preventiv este ilegal. Trec peste detaliul ca Csibi Istvan a stat vreo 1095 de zile in arest preventiv... :D
POLITISTUL
09 Oct 2010

Stimata doamna, aici faceti ca si altii dezinformare publica. Spuneti eronat ca "lumea trebuia s? vad? c? pre?edintele, de?i a fost înjurat de poli?i?ti, a fost cel care le-a întins o mân?" Nu a intins el o mana, i s-a cerut o intrevedere din cauza blocarii dialogului si manifestarii lipsei de incredere in politie. Apoi "cei din CNP nici m?car nu participaser? la miting". Membcrii CNP cu 2 din cei care au cerut intalnirea de la Cotroceni sunt si membri de sindicat si au fost la miting
POLITISTUL
09 Oct 2010

Pesedintele nu a statcu cei 3 de vorba pentru impresie artistia din comunicat reiese clar ce i s-a transmis, ulterior dispunandu-i lui Boc sa inceapa discutiile cu sindicatele, ceea ce nu facuse pana atunci,revoltand demonstrantii de o luna de zile. Apoi a vorbit cuministrul Igas sa analizeze problemele ridicate si intr-o luna sa vina la Cotroceni cu situatia posibilitatilor de rezolvare, impreuna cu CNP si poate cu sindicatele politistilor.
POLITISTUL
09 Oct 2010

Presedintele nu a dat nici un comunicat sase laude pentru impresie artistica, nu a intors obrazul, ci a constientizat ceea ce i s-a spus ca protestele se vor amplifica si nu este bine ca oamenii legii sa fie intre protestatarii tot mai virulenti. Daca va luati dupa doi lideri sindicali exaltati, care apoi s-au potolit dar dezinformasera lumea din invidie, aflati ca aceeasi politisti sunt si sindicalisti adevarati si membri CNP - vreo 50000 numai.
POLITISTUL
09 Oct 2010

CNP nu a comentat cand SNPPC s-a facut de ras neintrand anul trecut la Cotroceni pentru a venisera si cei de la sindicatul Prolex. In plus, fata de politisti, primul include si personalul contractual, iar al doilea si vamesi si politisti comunitari, in timp ce in CNP sunt 90% dintre politisti. Culmea este ca unii sunt membri in mai multe sindicate, contrar legii, asa ca cifrele lor sunt inexacte si exagerate.
POLITISTUL
09 Oct 2010

Deasemenea, nu a facut comentarii tendentioase ca dvs. cand presedintele a discutat in campania sa electorala in piata si la Cotroceni cu Basescu, fara nici un rezultat, in plus sustinand si atunci si acum ca ... salvarea poate veni numai de la Cotroceni. A trecut vremea ceea, acum presedintele nu mai are nevoie sa pozeze cu ei si sa le promita rezolvarea problemelor. CNP -ului nu i-a promis pe 27 sep. asa ceva, dar a lasat-o moale cu acuzele la adresa politiei.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...