2018-12-13 15:15


Manipulările publice

 |  20:25
P24

UNPR ne arată pisica ori de câte ori are ocazia. A început cu apa caldă şi căldura, pe care nu le mai poate controla din moment ce Ponta a fost demis de stradă. Un guvern interimar nu-şi mai poate permite să dea ajutoare, mai ales după tragedia de la Colectiv, şi uite aşa Capitala este pusă în dificultate.

Mesajul este evident. “Ori vă potoliţi cu manifestaţiile, ori vă facem viaţa un calvar”, pare să ne spună UNPR-ul. De parcă bucureştenii nu ar şti ce înseamnă să stea fără apă caldă şi căldură în apartamente! Dar manipularea continuă şi pe alte căi. Una din ele este transportul public. Fără să anunţe nimic, după ora 20.00, bucureştenii riscă să meargă pe jos prin centrul oraşului mai mulţi kilometri. Reaua voinţă a lui Radu Orzaţă, UNPR-istul care conduce interimar RATB-ul, se vede după ordinele pe care le dă. De la Piaţa Operei, până la Piaţa Pache Protopopescu (cunoscută ca Izvorul Rece), niciun troleibuz nu circulă.

Chiar şi după ce manifestaţiile s-au anemiat, ordinul UNPR-ist se execută. Şoferii susţin că nu este vina lor, că aşa li s-a spus. Şi toate astea se întâmplă seară de seară, adică la orele la care oamenii care lucrează în zona privată merg spre case. Bugetarii disciplinaţi care pleacă la ora 16.00 acasă nu sunt afectaţi. Ei sunt votanţi siguri de stânga, cea care le-a majorat salariile şi aşa prea mari pentru cât muncesc. Metrorex pare să ţină mai mult la încasări decât RATB-ul, de vreme ce a anunţat prelungirea cu două ore a programului de lucru, tocmai ca să-i poată prelua pe manifestanţii de la Universitate. Asta este politica administraţiei publice locale pe care a pus mâna brutal şi ilegal UNPR-ul cu acordul liberalilor, care au refuzat să preia conducerea Capitalei

Aşa înţeleg Serviciile să cucerească Bucureştiul pe care încă nu au pus mâna pe faţă, căci în cei şapte ani ai mandatului lui Oprescu, au făcut-o pe ascuns, prin intermediari. Cei doi primari care au rămas la sectoare, Onţanu şi Negoiţă, nu îndrăznesc să scoată o vorbă de frica străzii şi a procurorilor DNA. Dar le vine rândul, mizeria nu mai încape deja sub preş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-10

TAGURI: manipulari, publice, unpr, ratb, servicii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TOBESCU CONSTANTIN - RATB
11 Noi 2015

Stimată Doamnă, Având în vedere restricţionarea traficului rutier din zona Piaţa Universităţii, ca urmare a desfăşurării manifestaţiilor, mijloacele de transport RATB din zonă au fost redirijate pe trasee ocolitoare, la recomandarea Brigăzii de Poliţie Rutieră. Întrucât în articolul dumneavoastră faceţi referire la liniile de troleibuze care funcţionează în zona Piaţa Universităţii, trebuie să precizăm, în primul rând, că troleibuzele sunt mijloace de transport ce depind de reţeaua de contact, motiv pentru care nu pot fi redirijate în orice condiţii, nevând flexibilitatea autobuzelor. De aceea, în zilele de 04, 05 şi 06.11.2015, când a fost necesar să reorganizăm circulaţia pe respectivele linii, am fost nevoiţi să luăm decizia ca troleibuzele săîntoarcă la Piaţa Operei respectiv Piaţa Pache Protopopescu. De aceea, asigurându-vă că toate măsurile luate de RATB au fost impuse de nişte cauze obiective, apreciem că legătura între afilierea politică a domnului Radu Orzaţă, director general interimar RATB, şi problemele de circulaţie apărute în ultima perioadă nu serveşte informării obiective, echidistante şi corecte a opiniei publice. Cu stima, Constantin Tobescu Sef Birou Relatii Publice
Random imageUltimele stiri


loading...