2017-01-18 04:04

EDITORIAL


Marian, Victor şi Crin: dragoste cu năbădăi

 |  21:00

Aşa se poate rezuma evoluţia Uniunii Social Liberale din ultimele săptămâni. O alianţă de conjunctură, care ar fi trebuit să ia naşterea doua zi după parlamentarele din 2008, merge azi târâş-grăpiş spre marea provocare din toamna anului viitor. Cum merge, doar cei din interiorul ei pot spune. Ce se vede din exterior este însă complet diferit.

Îl vedem pe Marian Vanghelie, care cu o mână îşi face bagajele să plece din partid, iar cu cealaltă ţine paharul cu care ciocneşte fericit o cupă de şampanie cu Victor Ponta. Şi nu oriunde, ci la un restaurant de fiţe din Bruxelles. De partea cealaltă, Crin Antonescu vrea s-o pună de-o revoluţie în Parlament, dar e tras de mânecă de colegul Ponta, care îi demontează tot demersul. Dacă l-aş mai vedea şi pe liderul PNL că se încaieră în public cu primarul de la sectorul 5, după care se pupă tandru printr-un bistro din Capitală, chiar că mi-aş face cruce.

Culmea este însă că alianţa cu pricina rezistă, mai ceva ca acea coafură la care face reclamă o firmă de cosmetice. Motivul:simbioza politică. Vanghelie ştie că a face un partid nou înseamnă pentru el ieşirea de la masa greilor din politica mioritică. Ponta înţelege că ruperea de cel care a condus filiala Bucureşti l-ar lăsa descoperit în mai multe judeţe. Iar Antonescu probabil că e conştient că nu mai poate ieşi din acest mariaj de conjunctură, care l-ar face iarăşi liderul unui partid de sub 20 de procente.

Aşa că toţi îşi dau picioare pe sub masă, coate la stomac, dar se pupă languros în faţa camerelor de filmat, acolo unde îşi spun pe numele mic, exact ca trei prieteni din copilărie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-02

TAGURI: marian vanghelie, victor ponta, dragoste cu nabadaiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

IOAN
06 Dec 2011

Domnule Dan, cand ne-ai s pus de telefonul primit d e la Ponta in scandalul s exual cu tinere PSD, ati stabilit ca totul se publ ica. Ce s-a mai intamplat de ai abandonat?
CASIERUL PD
07 Dec 2011

domnu' prestator de servi cii , cand vindeti 3500 d e exemplare, din ce va lu ati salariul la Puterea ? din spagile de la divers i binevoitori sau din Mod rogan ?
CIUCIUGAYA
07 Dec 2011

Ai prea multa presiune pe creer din cauza USL si n u numai tu.Tratamentul? O gaura in cap sau o inter nare la Balaceanca.Tu nu vezi ca TRATAMENTUL CU PI PILIKA SI KAKA LA CARE VA SUPUNE BASINESCU ITI FAC E RAU?

Adauga un comentariu

Random image