2017-01-20 11:55

EDITORIAL


Metoda Băsescu

 |  18:58
Metoda Băsescu

Politica este despre curaj. Ai voinţă să muţi din locmunţii, atunci numele tău e printre cei aleşi. Eşti bleg şi laşi lucrurile aşacum sunt, nu-i nimic, viaţa merge înainte şi fără tine. E o chestiune debun-simţ, în fond: faci sau nu faci ceva.

Vă întrebaţi, poate, de ce a câştigat Traian Băsescutoate alegerile în care s-a prezentat până acum. Explicaţii s-au dat cunemiluita. Şi foarte multe-s bune, docte, exhaustive. Dar una singură, cred,vine să ofere clarificarea ultimă: a avut curaj! A convins lumea că are curajşi că nu-i pasă de nici un adversar, oricât de puternic ar fi el. Priviţi-lzilele acestea cum îi dă palme peste ceafă lui Vasile Blaga în încercareaacestuia de a prelua şefia PDL. Nu uitaţi, Vasile Blaga a jucat în ultimii10-12 ani rolul de principală mână dreaptă. A condus cam toate campaniileelectorale ale lui Traian Băsescu. Ştie, practic, totul despre actualulpreşedinte al României. Aşa, şi? Vasile Blaga a fost demis de la Interne, iar,mai nou, el are toate şansele să se facă de râs la congresul PDL din luna mai.

Priviţi-o acum pe Elena Udrea! Şi, dacă vreţi să-i aflaţiviitorul, încercaţi să vedeţi dacă are sau nu curaj. Pe mine, vă spun sincer,m-a surprins recenta decizie de la PDL sector 1, acolo unde Bogdan Cantaragiu afost demis din funcţia de şef al filialei. Pentru cine nu ştie, BogdanCantaragiu era unul dintre favoriţii Elenei Udrea, cu şanse reale la poziţia decandidat al partidului pentru primăria de sector. Tot pentru cine nu ştie,numele lui Bogdan Cantaragiu a început să fie ceva mai des pronunţat înbirourile procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Metoda Băsescu, pe care o cunoaşte atât e bine VasileBlaga şi-au cunoscut-o mulţi alţii, se aplică acum în cazul Cantaragiu. Cu ElenaUdrea pe post de timonier cu... sânge-n instalaţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-09-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image