2018-12-11 02:14


Mircea Sandu, creierul încăierării de la Ploieşti

 |  20:59

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a lovit duminică seară pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.  Împreună cu el s-au mai asociat în vederea comiterii acestei fapte şi toţi greii de la Federaţie şi Ligă. Din primele constatări de la faţa locului, doi jucători ai echipei Steaua au fost schilodiţi şi vor sta multă vreme pe tuşă.

Probabil că ştirea de mai sus îi va uimi pe mulţi, însă ea este mult mai credibilă decât cea dată de Mircea Sandu la ieşirea din sediul DNA şi care suna cam aşa: “Voi, presa, aveţi o parte din vină pentru ceea ce s-a întâmplat la Ploieşti...”.

Ei bine, nene Sandule, cred că ţapul ispăşitor căutat de matale behăie de ani buni prin sediul Federaţiei pe care o conduci. Şi cum lapte nu dă, de carne nu e bun, ar fi trebuit să-l tai de mult sau sălaşi pe altul să-i facă felul. Mai pe înţelesul tuturor, modul în care a înţeles Mircea Sandu să conducă destinele fotbalului românesc a creat nişte monştri frustraţi. Pe care acum nu-imai poate opri nimic. Astfel de mutaţii au suferit mulţi dintre suporterii înfocaţi din toată ţara, care veneau în urmă cu ani buni pe stadioane pentru a se simţi bine. Dar cum să te relaxezi duminică la meci, când vezi că echipa favorită e furată pe faţă de arbitru sau chiar dezafiliată şi trimisă fără motiv în diviziile inferioare?! Frustrare la fel de mare apare şi la meciurile naţionalei, care este şi ea finanţată tot din zecile de milioane gestionate prost de Federaţie. Aşa că şi individul care a lovit duminică la Ploieşti şi al cărui gest nu poate avea nici o scuză poate fi pus tot în insectarul lui Sandu & Comp., care culeg acum roadele a ceea ce au semănat pe stadioane în ultima vreme.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-05

TAGURI: Mircea Sandu, incaierare, suporter, Ploiesti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...