2017-01-24 09:09


Mircea Sandu reîncălzeşte o ciorbă veche de trei ani, simţind o muscă pe căciulă

 |  19:22
Mircea Sandu reîncălzeşte o ciorbă veche de trei ani, simţind o muscă pe căciulă
Dupăprincipiul potrivit căruia sportul fără spectacol este ca piftia fără usturoi, adicătelea „dacă show nu e, sport nu e”, înpauza acestui campionat de fotbal, pentru că nu avem meciuri, asistăm la opartidă (de sex oral s-ar putea spune, dar la figurat fireşte) între„jmecherii” care fac şi desfac totul în Liga I. Deci principalii actori, ca săfolosesc un stereotip.

MirceaSandu îi dă la gioale lui Marian Iancu. Se bagă şi Becali (mai mult în seamă),dar loveşte mingea cu efect spre şeful arbitrilor, Vasile Avram, care îi aratăcartonaşul galben latifundiarului din Pipera. Fireşte, cine putea să arbitrezeacest meci al orgoliilor decât DNA? Uite-aşa, „greii” fotbalului românesc maifac o dată potecă prin Ştirbei Vodă. Deocamdată, cercetările sunt în fazaactelor premergătoare. Declaraţia lui Sandu, dată ieri presei, în faţa DNA,dovedeşte însă că nu este decât o furtună într-un pahar cu apă, urmată de oanchetă subţire, fără posibilitatea de a produce probe solide. De unde spuneacă Iancu pregătise 2 milioane de euro pentru câştigarea campionatului recentîncheiat, acum Sandu afirmă că este o poveste veche, de 3-4 ani, mai exact unzvon lansat, se pare, de un ziarist, la un eveniment unde erau 200 de oameni,iar zvonul era că Iancu s-ar lăuda că poate să-i cumpere echipei de pe Begatitlul suprem.

Răsfoindpaginile din istoria Ligii I, am găsit un scandal mai vechi între aceleaşipersonaje. Ce să fie, ce să fie?! Este un schimb de alegaţii între Iancu şiSandu, de la sfârşitul anului 2008. Adică acum 3 ani, exact cum zice „Naşul”. Înluna septembrie a anului de graţie 2008, patronul FC Timişoara ţipa în guramare (culmea, o declaraţie dată aceluiaşi cotidian de sport în care şeful FRF alansat ultima bombă) că mai marele fotbalului românesc i-a cerut şpagă pentrua-i favoriza echipa, care pe atunci fusese depunctată pentru că nu respecta odecizie a TAS (nu intru în amănunte).

Acum,Mircea Sandu, temându-se ca nu cumva Iancu să reîncălzească acea ciorbă, scoateprimul sabia, aşa, preventiv, concentrând atenţia asupra patronului de pe Bega.Istoria se repetă. FC Timişoara are şi acum probleme. Mult mai mari decât în2008. Dar acestea nu pot fi stinse cu 2 milioane de euro, cât o fi dat el acumtrei ani.

Pânăuna-alta, Mircea Sandu a aruncat o piatră-n baltă, iar procurorii DNA încearcăsă o scoată. Naşule, vezi că ai o muscă pe căciulă!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639252-12-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image