2016-12-09 07:54

EDITORIAL


Mustrare verbală

 |  20:59

La începerea revoltei populaţiei din Libia, postul de televiziune CNN a transmis un interviu surprinzător filmat în capitala rebelilor – Benghazi.

Intervievatul era un tânăr locotenent, tras prin inel, sigur pe el, telegenic, cu cascheta pe cap, care explica de ce a dezertat din armata guvernului de la Tripoli, ce nu mai putea suporta şi, mai ales, faptul că nu era singurul ofiţer care gândea în acest mod.

Acum minunea se produce şi la Bucureşti, unde alt locotenent, cu o ţinută impecabilă, un chip plăcut, vine cu mesaje pe inimile telespectatorilor, uluind o ţară întreagă.

Astfel, locotenentul Gheorghe Alexandru a realizat două minuni. A rostit în faţa naţiunii ceea ce-i frământă pe toţi camarazii săi. Şi a reîntors chipurile conaţionalilor spre adevărata armată!

L-a contrat un personaj public incorect. Iniţial declarând că s-a... autosesizat ca purtător de cuvânt al ministerului armatei. O minciună gogonată! El nu poate ieşi pe un post de televiziune decât din ordinul ministrului. A doua oară, când a uitat că el însuşi, Tiberiu Frăţilă, l-a interpelat, cu ani în urmă, tot tânăr ofiţer fiind, pe ministrul apărării din acea vreme, Victor Babiuc, la o conferinţă de presă organizată la sediul MApN! Era să fie expulzat din minister! Dar şeful de atunci al structurii de relaţii publice, Valentin Stancu, „l-a ascuns” în redacţia PRO PATRIA.

Iată de ce ministrul apărării ar trebui să îl admonesteze pe locotenentul Gheorghe Alexandru doar cu „mustrare verbală”. Orice pedeapsă mai aspră va grăbi debarcarea lui Gabriel Oprea de la conducerea armatei. Rezon!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-22

TAGURI: Armata, locotenent, ofiter, ministrul apararii, Gabriel Oprea, Gheorghe AlexandruComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

COSTINA
25 Ian 2012

Dle Petrescu, care este problema cu lt Gheorghe, de ce ii luati apararea? Nu e clar ca a incalcat grav regulamentele militare, ce cauta el in uniforma in Piata Universitatii printre protestatari si mai si vorbea la microfon???? Avea voie? Dumneata, cit erai colonel, ai fost vreodata la vreo demonstratie sau miting electoral sau miscare de protest??? Dumneata, ca pensionar militar, cit ai pensia???
FATA DIN LA TAMPA
25 Ian 2012

Dle Frăţilă, doriţi să se scrie şi de compania dvs. de surâsuri, cu care aţi fost în Canada?

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Fiul lui Gabriel Oprea, audiat de procurorii DNA Fiul lui Gabriel Oprea a venit miercuri, la sediul DNA, acesta fiind chemat în dosarul morții... 07 Dec 2016 | (0)
Gabriel Oprea, la DNA în dosarul în care este acuzat de ucidere din culpă Fostul vicepremier Gabriel Oprea a venit, miercuri dimineaţă, la sediul DNA, pentru a i se aduce... 07 Dec 2016 | (0)