2019-01-22 21:21


Nu, nu ne-aţi ucis viitorul!

 |  12:25
Nu, nu ne-aţi ucis viitorul!
Am văzut cum un om, tatăl unui copil mic, a vrut să se sinucidă în faţa camerelor de luat vederi. Am văzut apoi oamenii Puterii cum votează ca Guvernul lor să rămână la Palatul Victoria.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MENATWORK
23 Dec 2010

De ce nu spui ca era fiul unui somer sau pensionar? Atatea motive de emotie se pot gasi, incat un propagandist de profesie se joaca cu asa un subiect.
RARES
24 Dec 2010

Ai dreptate, acum inteleg ca "menatwork" = "propagandistul puterii" ( de profesie!) Ai o 'portocala' de la mine, asa de sarbatori! p.s. galeata in 2012!
MENATWORK
24 Dec 2010

rares, ai o ironie de slaba calitate. toti cei care condamna lenea sunt portocalii? toti cei carora le e sila de conationalii lor puturosi, sunt de condamnat? chiar trebuie sa injuram puterea si sa stam cu mana intinsa pentru a fi buni mioritici? nu are culoare politica greata pe care o simt pentru voi lenesii, pomanagii, snobii.
RARES
24 Dec 2010

De ce nu-ti este greata pentru felul cum sant platiti romanii in Romania? Daca suntem un popor de "puturosi" de ce cei din occident cauta sa ne angajeze cu prioritate pe noi romanii in domenii cum sant medicina, constructiile, cercetare etc.? Daca esti lenes indiferent unde traiesti si muncesti nu te apreciaza nimeni! Faptul ca tu vorbesti exact cum vorbeste "ala mic picat in cap" poate sa-ti dea simptome de greata! Trece cu zeama de lamaie sau portocala si o pastila de colebil!
MENATWORK
24 Dec 2010

Pentru ca simt ca vorbesc cu un Mitica Popescu, cu un smecher de Romania. Mie de cei asistati fara motiv mi-e sila. Nu ai cui da de lucru la sate, pentru ca e plin de asistati care primesc banii de bauturica fara munca. Ei, astia ar trebui sa lucreze. Iar despre plata, astea-s posibilitatile. Pentru bani mai multi, lucreaza in UE, e libera circulatia. Se vede ca nu esti intreprinzator, esti facut sa fii sluga, dar te plangi de stapan. Atitudinea asta de Dambovita imi face greata.
RARES
03 Ian 2011

@ menatwork, daca cineva este facut sa fie "sluga" (mai ales lingau) inseamna ca tu esti exemplul perfect pt. acest rol! Un om care are demnitate si care este liber sa gandeasca obiectiv fara sa fie inmplicat ( materia sau politic) In acest context de "politica basista" pot sa-ti spuna ca tu esti o "sluga perfecta portocalie" care seamana perfect cu "fostii proagandistii comunisti"! Eu am job in alta tara si nu in Romabia, practic sant seful meu, castig material excelent dar imi este scarba de aseme oameni ca TINE care m-au facut sa-mi perasesc tara in care m-am nascut! Sluga ai fost si sluga o a ramami doar pt. 2 "arginti"! Cat priveste "interesul"tau atat de 'accentuat' fata de mine nu pot sa-ti spun decat vorba lui DABIJA......! p.s. oare de ce am senzatia ca am intrat in 'polemica' cu un imbecil implicat direct in "incultura" portocalie, deci pt, mine nu esti decat o nulitate care face 'agitatie' SI NIMIC MAI MULT! Am uitat sa-ti spun ca indiferrent in ce tara traiesc nu am uitat multe injuraturi ROMANESTI care-ti pot fii "adresate si pe care le meriti!....dar nu are rost sa-mi pierd timpul cu tine pt. ca esti o NULITATE adica un ZERO!....pacat ca traiesti si nu faci decat sa-ti arati careacterul murdar de fost propagandist comunist! Nu-ti mai raspund pt. ca nu esti UN ZERO BARAT CARE NU CUNOASTE TERMENUL DEMOCRATIE si care nu merita decat MILA! Mai bine mergi la BISERICA! (Poate o sa te "Ierte DUMNEZEU! POATE NU!)
Random imageUltimele stiri

loading...