2017-01-18 15:02

EDITORIAL


Nu, nu ne-aţi ucis viitorul!

 |  12:25
Nu, nu ne-aţi ucis viitorul!
Am văzut cum un om, tatăl unui copil mic, a vrut să se sinucidă în faţa camerelor de luat vederi. Am văzut apoi oamenii Puterii cum votează ca Guvernul lor să rămână la Palatul Victoria.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-27Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MENATWORK
23 Dec 2010

De ce nu spui ca era fiul unui somer sau pensionar ? Atatea motive de emotie se pot gasi, incat un pr opagandist de profesie se joaca cu asa un subiect.
RARES
24 Dec 2010

Ai dreptate, acum inteleg ca "menatwork" = "propag andistul puterii" ( de pr ofesie!) Ai o 'portocala ' de la mine, asa de sarb atori! p.s. galeata in 2 012!
MENATWORK
24 Dec 2010

rares, ai o ironie de sla ba calitate. toti cei car e condamna lenea sunt por tocalii? toti cei carora le e sila de conationalii lor puturosi, sunt de co ndamnat? chiar trebuie sa injuram puterea si sa st am cu mana intinsa pentru a fi buni mioritici? nu are culoare politica grea ta pe care o simt pentru voi lenesii, pomanagii, s nobii.
RARES
24 Dec 2010

De ce nu-ti este greata p entru felul cum sant plat iti romanii in Romania? D aca suntem un popor de "p uturosi" de ce cei din oc cident cauta sa ne angaje ze cu prioritate pe noi r omanii in domenii cum san t medicina, constructiile , cercetare etc.? Daca es ti lenes indiferent unde traiesti si muncesti nu t e apreciaza nimeni! Faptu l ca tu vorbesti exact cu m vorbeste "ala mic picat in cap" poate sa-ti dea simptome de greata! Trece cu zeama de lamaie sau p ortocala si o pastila de colebil!
MENATWORK
24 Dec 2010

Pentru ca simt ca vorbesc cu un Mitica Popescu, cu un smecher de Romania. M ie de cei asistati fara m otiv mi-e sila. Nu ai cui da de lucru la sate, pen tru ca e plin de asistati care primesc banii de ba uturica fara munca. Ei, a stia ar trebui sa lucreze . Iar despre plata, astea -s posibilitatile. Pentru bani mai multi, lucreaza in UE, e libera circulat ia. Se vede ca nu esti in treprinzator, esti facut sa fii sluga, dar te plan gi de stapan. Atitudinea asta de Dambovita imi fac e greata.
RARES
03 Ian 2011

@ menatwork, daca cinev a este facut sa fie "slug a" (mai ales lingau) inse amna ca tu esti exemplul perfect pt. acest rol! U n om care are demnitate s i care este liber sa gand easca obiectiv fara sa fi e inmplicat ( materia sau politic) In acest cont ext de "politica basista" pot sa-ti spuna ca tu es ti o "sluga perfecta port ocalie" care seamana perf ect cu "fostii proagandi stii comunisti"! Eu am j ob in alta tara si nu in Romabia, practic sant sef ul meu, castig material e xcelent dar imi este scar ba de aseme oameni ca T INE care m-au facut sa-mi perasesc tara in care m- am nascut! Sluga ai fost si sluga o a ramami doar pt. 2 "arginti"! Cat pri veste "interesul"tau atat de 'accentuat' fata de m ine nu pot sa-ti spun dec at vorba lui DABIJA...... ! p.s. oare de ce am sen zatia ca am intrat in 'po lemica' cu un imbecil imp licat direct in "incultur a" portocalie, deci pt, m ine nu esti decat o nulit ate care face 'agitatie' SI NIMIC MAI MULT! Am uitat sa-ti spun ca indif errent in ce tara traiesc nu am uitat multe injura turi ROMANESTI care-ti po t fii "adresate si pe c are le meriti!....dar nu are rost sa-mi pierd timp ul cu tine pt. ca esti o NULITATE adica un ZERO!.. ..pacat ca traiesti si nu faci decat sa-ti arati careacterul murdar de fo st propagandist comunist! Nu-ti mai raspund pt. c a nu esti UN ZERO BARAT C ARE NU CUNOASTE TERMENUL DEMOCRATIE si care nu mer ita decat MILA! Mai bine mergi la BISERICA! (Poat e o sa te "Ierte DUMNEZEU ! POATE NU!)

Adauga un comentariu

Random image