2017-01-20 13:55

EDITORIAL


O doamnă de fier a PDL cocleşte

 |  21:00

Găştile din PDL încep să apară precum ciupercile după ploaie. Luat la puricat, Partidul Democrat Liberal pare un vapor în derivă, pe care fiecare încearcă să facă ce-l taie capul. O ştire venită pe surse ieri şi verificată rapid mi-a întărit şi mai mult această convingere. Am aflat că Andreea Paul Vass, consiliera premierului Boc, e în doliu, după ce ministrul Valeriu Tabără i-a schimbat protejatul de la şefia Agenţiei Domeniilor Statului. Sătul să spună lumea despre el că e pe post de plantă ornamentală la birou, ministrul agriculturii a semnat săptămâna trecută decizia de eliberare din funcţie a lui Radu Cristescu. În fond, omul avea şi argumente, după ce corpul său de control a găsit un puhoi de fapte penale şi imorale comise de cei de la ADS.

Doar că ministrul proaspăt scăpat de apelativul „ficus” nu a ştiut că o leoaică lăsată fără pui e mai periculoasă chiar decât masculul alfa. Aşa s-a întâmplat şi cu Andreea Vass, care i-a pus gând rău colegului de la agricultură. A fost suficient să susure câteva vorbe dulci în urechea premierului, că acesta a şi pregătit corpul său de control cu misiunea să-l tăvălească pe Tabără.

Doar că Andreea Paul Vass, una dintre candidatele la postul de doamnă de fier a PDL, a dat dovadă de o mare slăbiciune. În loc să-şi ţeasă intrigile după modelul curtezanelor medievale, consiliera premierului a scăpat în târg planul său maliţios. Aşa a aflat tot partidul de modul în care gaşca democraţilor din judeţul Sălaj încearcă să-şi apere interesele la Bucureşti, dincolo de limitele Codului Penal. Scăparea doamnei Vass arată că până şi doamnele de fier mai ruginesc din când în când. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image