2017-01-18 19:34

EDITORIAL


Obsedaţii

 |  17:25
Obsedaţii

Ponta e obsedat de Udrea,are o adevărată „obsesie chinuitoare”, după cum spune doamna ministru pe blog.Dar nu e singurul. Cam toţi membrii de vază ai PSD sau cel puţin cei care aparla televiziuni au dezvoltat o adevărată obsesie pentru cel mai mediatizatministru al tuturor guvernelor de după 1990. Dacă stai să-i asculţi, aisenzaţia că eşti în mijlocul unui cor de bârfitoare care „devorează” cu invidieo rivală dată dracului. Excepţie face primarul Marian Vanghelie, care şi-a exprimatnu o dată admiraţia pentru „Nuţi”, pe care mizează că “îi varupe gâtul” premierului Boc. “Elena Udrea este drăcoasă şi mobilată”(...) “Nicicinci bărbaţi n-ar fi reuşit ca Udrea, are Guvernul şi împarte banii”, le-aspus liderul PSD Bucureşti colegilor de partid.

De PNL ce să mai vorbim?Doamna Udrea e-n toate... gândurile lor, în toate ideile principale şisecundare pe care le formulează în legătură cu eşecul guvernării şi cu„pedelizarea” ţării. Nu e subiect pe agendă care să nu fie legat de ElenaUdrea, de la telegondolele portocalii laşpaga din vămi şi de la Gheorghe Falcă la drumurile judeţene.

Nici PDL-iştii nu sunt maiprejos, doar că fanteziile lor legate de ministrul dezvoltării sunt mult maiingenue şi mai pline de sensibilitate. De pildă, ministrul de externe, TeodorBaconschi, a declarat, franc, că „trebuie să facă eforturi monumentale pentru anu cădea sub farmecul doamnei Udrea”, ceea ce trădează, desigur, o anumităobsesie destul de prost mascată. Iar dacă Baconschi nu se sfieşte să-şirecunoască slăbiciunile la lumina zilei, în văzul şi auzul partidului, uniiPDL-işti mai îndrăzneţi se gândesc şi noaptea la ministrul turismului, după cuma mărturisit primarul din comuna prahoveană Măgurele, care doarme cu pozaElenei Udrea sub pernă, evident, cu acordul soţiei din dotare.

Acum, să fimnepărtinitori şi să recunoaştem că şi doamna Udrea are o obsesie. Este obsesiade a fi permanent în atenţia publicului, în lumina reflectoarelor, într-oveşnică şi acerbă confruntare cu adversarii politici, într-o luptă pe viaţă şipe moarte pentru putere, faimă şi bani. Iar pentru asta este dispusă să facăabsolut orice: să tricoteze, să dea cu mopul, să împartă pachete la inundaţii,să plaseze la tv bileţele roz pline de secrete compromiţătoare sau să se pozezeîn chip de divă pe copertele revistelor glossy. Şi cine ştie ce surpriză ne-omai rezerva.

Concluzia e simplă: obsesiileoamenilor politici din România se rezumă strict la adversarii politici şi lalupta cu aceştia. La lucruri mărunte, meschine, fără nici o legătură cu viaţareală şi cu ceea ce-şi doresc de fapt românii. N-am văzut încă nici unpolitician obsedat să găsească măcar o soluţie care să ne facă viaţa mai bună.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SILE
26 Feb 2011

Pai daca alta treaba nu a u ,,se obsedeaza" si ei. Partea proasta e ca sunt platiti pentru asta din b ani publici.Dar totul tin e pin- se rupe. O zi buna !

Adauga un comentariu

Random image