2017-01-19 21:14

EDITORIAL


Opoziţia a răcit

 |  20:57

Trebuie să ştiţi că discursul lui Victor Ponta de joi din Parlament n-a fost unul liber. Adică aşa cum obişnuieşte Crin Antonescu să-şi ţină discursurile. Nu, liderul PSD a avut în faţă câteva cartoane cu mesaje bine gândite în prealabil. Despre care Crin Antonescu nu ştia nimic. S-a văzut asta din reacţia lui ulterioară. Şi din nervii liberalilor care nu mai înţeleg acum nimic altceva decât că Victor Ponta ascunde un plan secret.

Ce ascunde Victor Ponta? Ei bine, răspunsul la această întrebare e ceva mai complicat. El poate fi intuit din ultimele ieşiri publice ale lui Ion Iliescu. „Dacă nu te descurci cu Crin, vin eu să vorbesc cu el”, i-ar fi spus Iliescu lui Ponta în urmă cu câteva zile, într-o discuţie legată de nominalizarea candidatului pentru CJ Buzău. Astăzi, Iliescu a vorbit din nou: „Eu am apreciat evoluţia lui Ponta. Ştiţi că i-am reproşat că e nărăvaş ca un cârlan. Văd că, acum, ăla mai bătrân e mai cârlan. Altfel, ar fi o obraznicie din partea lui Antonescu dacă încearcă să sugereze că în spatele lui Ponta aş fi eu sau Năstase. Eu nu m-am băgat în treburile lor. N-am fost la nicio întâlnire dintre ei” (sursa: gândul.info).

Vă invit să memorăm aceste două declaraţii. Căci vom mai avea nevoie de ele atunci când vom căuta explicaţii pentru divorţul PSD de PNL. Sau pentru insuccesul electoral al Opoziţiei la alegerile de anul acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-22

TAGURI: opozitia, crin antonescu, victor ponta, parlament, ion iliescu, adrian nastase, plan secretComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image