2017-01-17 13:06

EDITORIAL


Opoziţia infantilă

 |  21:00

Am o veste bună pentru Traian Băsescu & co.: Opoziţia nu s-a trezit. Doarme-n front, cu degetu’mare-n gură. Dacă vreţi, vă fac un tablou al teatrului de război pesedisto-penelist. Dar, vă avertizez, e plictisitor, un fel de natură moartă cu crini obosiţi. Aş aminti doar câteva din marile „succesuri” ale Opoziţiei de toamnă-iarnă 2011: pierderea şefiei Senatului, debarcarea lui Geoană, ratarea vizitei în SUA, neînregistrarea USL la OSIM, sprijinirea candidaturii independentului Oprescu la Primărie. Aş fi trecut aici şi cele două bilete câştigate de Victor Ponta la concertul de Anul Nou de la Viena, dar pentru că a stat patru rânduri în spatele omului de afaceri Sebastian Ghiţă, cred că mai bine ne rezumăm la cele amintite deja.

Opoziţia de iarnă/primăvară 2012 începe la fel de promiţător pentru Traian Băsescu & co. Prima decizie a Opoziţiei pare să fi fost luată la capătul unui campionat naţional de piticot, jucat pe perioada vacanţei de sărbători: viitorii candidaţi ai USL vor fi validaţi public. Adică cum? Bună întrebare. Patru ore am încercat ieri să mă lămuresc cu liderii USL privitor la ce presupune această validare publică. N-am reuşit. Nici măcar ei nu ştiau prea bine ce se vrea. Din câte a înţeles parlamentarul A (să nu le dăm nume, de data asta), „candidatul, după ce a fost desemnat, trebuie să strângă semnături, bănuiesc”. L-am întrebat şi pe parlamentarul B, tot de la USL, ce vrea să însemne validarea publică. „Acum aud pentru prima oară. Lasă-mă să mă interesez şi te sun eu mai încolo”. Nici parlamentarul C nu ştia precis: „Cred că aceia care vor să candideze trebuie să aibă un anume număr de susţinători”.

Toţi cei trei parlamentari cu care am vorbit, dar şi alţii pe care nu-i mai amintim acum, vor să-şi păstreze locurile şi în mandatul 2012-2016.

Să le urăm succes, că vor avea mare nevoie ca să înţeleagă ce au de făcut.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: validare publica, candidati USL, alegeri 2012, Ponta, AntonescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

OVIDIU STOENESCU
11 Ian 2012

Ne place sau nu sau mai b ine zis le place sau nu c elor de la usl toate bilb ele si greselile sau cont abilizat in memoria colec tiva dovada fiind scadere a in sondajele de opinie. Faptul ca unii nu le recu nosc cind nu le convine s au altii profita sa le ex agereze si mai mult nu es te decit politica care nu prea mai pacaleste pe ni meni. Gaselnita cu - vali datul public este o aiur eala nascocita sa recuper eze din pierderea de imag ine publica,eu credeam ca votul este cel care il v alideaza pe un politician .Inventivitatea uneori bo lnavicioasa a politicieni lor care nascocesc tot fe lul de prostii pentru a a trage electorat sa perfec tionat din ce in ce mai m ult proportional cu pierd erea credibilitatii intre gii clase politice.
CONSTANTIN
11 Ian 2012

Hai mai, Sutule, nu te ma i da atata rotund, ca pri mul f...t in gura de cat re TB ai fost tu si ti-a placut atat de mult, inc at in toate articolele ta le o faci pe desteptul fata de cei din USL si-l ridici in slavi pe TB, do ar-doar ti-o arunca si ti e un os de ros!

Adauga un comentariu

Random image