2018-12-13 13:00


Oprescu - două băi

 |  21:00

Memorabile imaginile cu băbuţele fugind de le sfârâiau tălpile ca să fie primele care pun piciorul pe Arena Naţională. Şi nici măcar nu se dădeau maşini de găurit la preţ redus, ca la inaugurările de hipermarketuri. Atunci ce le mâna de la spate pe căldura de moarte? Sorin Oprescu sigur, doar făcuse în ultimele zile nu ştiu câte apeluri la bucureşteni să vină să-şi vadă minunea de stadion. Care e al lor şi numai al lor, repeta el. Şi iată că a prins la “pulime”, scuzată fie-mi vorba proastă cu care primarul general obişnuieşte să-şi alinte electoratul, când nu e în direct.Rămâne de urmărit cum îşi vor împărţii locuitorii Capitalei dividendele, dacă tot sunt proprietari.

Până la cota parte, ar merita ca măcar câteva zeci dintre cei 100.000 de curioşi să-şi ceară drepturile de cobai (in)voluntari la testarea rezistenţei arenei. Să vedem pe unde-şi scoate Doctorul cămaşa. Pentru că dacă pe pasajul Basarab a dus întâi autobasculantele, să-i probeze rezistenţa, şi abia apoi oamenii, ca să-şi facă baia de mulţime, de data asta a ales varianta scurtă şi gratuită. Nici măcar un sobor de popi nu a tocmit, pentru orice eventualitate. O fi crescut noul Patriarh tariful la soboare, că prea au dispărut din peisaj, ori pe primar îl doare rău de “pulime”?

De-o fi una, de-o fi alta, de-or fi amândouă, Sorin Oprescu mai făcuse, înainte să ajungă la stadion, o baie de mulţime la Grădina Zoologică. Unde a promis poporului îmbiat cu intrarea gratuită că, dacă îl mai realege un mandat, stabilimentul animalelor va arăta cel puţin la fel ca Arena Naţională.

Ar cam fi cazul, totuşi, să plimbe ursul…


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
08 Aug 2011

Cred ca PDL-ul trebuie sa dea cu oarece praf de mers si sa plimbe ursul!Cat despre apelurile facute de Sorin Oprescu,a fost unul singur,dar suficient pentru bucuresteni!Domnule Pena,locul dumneavoastra nu este la Puterea ,ci la OTV,alaturi de DD si Zavoranca!Ati alcatui un trio de toata frumusetea!
DANIEL
08 Aug 2011

In sfarsit avem si noi un primar care finalizeaza niste investitii la nivel occidental pe care le asteptam de 22 de ani, caci inainte nu speram, un stadion impresionant si un pasaj ca-n filme si se gaseste acest carcotas domn Pena sa denigreze. Nu aveti pe ce sa va focalizati? Presedintia, guvernul, sunt bune, nu? Hai, plimba ursu d-le Pena!
SAMSON
08 Aug 2011

Bine ca si-a pus Oprescu postacii sa injure pe bloguri
CIUTACUL
09 Aug 2011

Rămâne de urmărit cum îşi vor" împărţii" locuitorii Capitalei dividendele. Daca tot vorbeati de agramatul Constantinescu (cu "ideia" lui), hai sa vorbim si de agramatul Pena care scrie "imparti" cu doi de "i", ca si cum ar fi perfectul simplu persoana I singular.
ERIK
09 Aug 2011

Lasati-l si pe acest amarat sa manance o paine!
Random imageUltimele stiri


loading...